Melyik ez a szám? (J-pop vagy K-pop)
Figyelt kérdés
Lányok éneklik és a refrém ez: Dzsásztó filing , utána rész: size omega vatanabi oki jóóó vagy valami ilyesmi koreaiúl ez jelent valamit talán így írják : 야도 aki felismeri annak nagy köszönet :)2013. jún. 18. 13:26
1/9 anonim válasza:
Ha tudod, hogy KOREAIUL jelent valamit, akkor miért írtad, hogy J-pop? Az írás egyébként koreai, de ez a "size omega vatanabi oki" akár japán is lehetne. Persze ilyen 'gyönyörű' átírás után elég nehéz kitalálni, hogy melyik is. Nem keversz össze két számot?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, nem vagyok biztos benne hogy úgy volt :) mellesleg köszönöm a "kulturált" válaszod, neked is így segítsenek mások
2013. jún. 18. 15:08
3/9 anonim válasza:
A válaszom teljesen kulturált és megfelelő volt, nem kell idézőjelbe tenned. A kulturálatlan az lett volna, ha elkezdek káromkodni és ócsárolni téged. A válasz végén megkérdeztem, hogy nem keversz-e össze esetleg két számot, amit szintén nem értek, hogy hol kulturálatlan.
"neked is így segítsenek mások"
Ha érthetőbben írtad volna ki a kérdést, talán már felismerte volna valaki. Egyébként az az írásrészlet honnan van, ha nem tudod melyik szám az?(Nem, ez most egy teljesen normális kérdés volt, remélem nem sértődsz be rajta).
4/9 anonim válasza:
a j-pop és a k-pop csúnya lányok zenéje,akik nem kellenek senkinek és kis p*csű ideálokat keresnek maguknak....
5/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, szeretem ha az emberek ilyen nyelveken énekelnek, nem tudom ezzel mi a baj , az írás részletet így írtam: [link] és japánnal is kipróbáltam de semmi értelmeset nem kaptam
2013. jún. 18. 18:09
8/9 Ágoston Noémi válasza:
szerintem ez vmelyik kpop együttes japán verziójú száma lehet, SNSD is sok számot énekel japánul is... a 4-esnek üzenném, én is szeretem mind a jpopot, mind a kpopot, nem tartom magam csúnyának, és ha p...a ideálokat keresnék magamnak, akkor amerikai zenét hallgatnék ;) (ld. Miley Cyrus, Lady Gaga) nem kéne utálkozni csak azért, mert nem mindenki fogadja be a nyugatról áradó mocskot (ami közül van sok jó is, ne értsd félre)
9/9 Ágoston Noémi válasza:
upsz, nem láttam, hogy már megtaláltad, bocsi :S de igen, a Perfume egy japán együttes, én is szeretem őket ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!