Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a szám? (J-pop vagy...

Melyik ez a szám? (J-pop vagy K-pop)

Figyelt kérdés
Lányok éneklik és a refrém ez: Dzsásztó filing , utána rész: size omega vatanabi oki jóóó vagy valami ilyesmi koreaiúl ez jelent valamit talán így írják : 야도 aki felismeri annak nagy köszönet :)

2013. jún. 18. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy KOREAIUL jelent valamit, akkor miért írtad, hogy J-pop? Az írás egyébként koreai, de ez a "size omega vatanabi oki" akár japán is lehetne. Persze ilyen 'gyönyörű' átírás után elég nehéz kitalálni, hogy melyik is. Nem keversz össze két számot?
2013. jún. 18. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, nem vagyok biztos benne hogy úgy volt :) mellesleg köszönöm a "kulturált" válaszod, neked is így segítsenek mások
2013. jún. 18. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom teljesen kulturált és megfelelő volt, nem kell idézőjelbe tenned. A kulturálatlan az lett volna, ha elkezdek káromkodni és ócsárolni téged. A válasz végén megkérdeztem, hogy nem keversz-e össze esetleg két számot, amit szintén nem értek, hogy hol kulturálatlan.

"neked is így segítsenek mások"

Ha érthetőbben írtad volna ki a kérdést, talán már felismerte volna valaki. Egyébként az az írásrészlet honnan van, ha nem tudod melyik szám az?(Nem, ez most egy teljesen normális kérdés volt, remélem nem sértődsz be rajta).

2013. jún. 18. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
a j-pop és a k-pop csúnya lányok zenéje,akik nem kellenek senkinek és kis p*csű ideálokat keresnek maguknak....
2013. jún. 18. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, szeretem ha az emberek ilyen nyelveken énekelnek, nem tudom ezzel mi a baj , az írás részletet így írtam: [link] és japánnal is kipróbáltam de semmi értelmeset nem kaptam
2013. jún. 18. 18:09
 6/9 A kérdező kommentje:
2013. jún. 20. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
EZ TELJESEN JAPÁN! ^^
2013. jún. 26. 20:17
 8/9 Ágoston Noémi ***** válasza:
szerintem ez vmelyik kpop együttes japán verziójú száma lehet, SNSD is sok számot énekel japánul is... a 4-esnek üzenném, én is szeretem mind a jpopot, mind a kpopot, nem tartom magam csúnyának, és ha p...a ideálokat keresnék magamnak, akkor amerikai zenét hallgatnék ;) (ld. Miley Cyrus, Lady Gaga) nem kéne utálkozni csak azért, mert nem mindenki fogadja be a nyugatról áradó mocskot (ami közül van sok jó is, ne értsd félre)
2014. ápr. 17. 14:43
 9/9 Ágoston Noémi ***** válasza:
upsz, nem láttam, hogy már megtaláltad, bocsi :S de igen, a Perfume egy japán együttes, én is szeretem őket ^^
2014. ápr. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!