Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretted Jacko számait amíg élt?

Szeretted Jacko számait amíg élt?

Figyelt kérdés

Meghalgattad a zenéit? És most hogy álsz hozzájuk?

Az utolsó számát hallottad? (This is it)

2009. okt. 13. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az az igazság hogy amíg élt nem is nagyon ismertem..jó természetesen hallottam róla.. de mondjuk csak 13 éves vagyok.. de volt néhán száma amiket ismertem és szerettem is.. és most nagyon szeretem a zenéjét:)
2009. okt. 13. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
én szerettem a számait a This Is It-et ma hallottam és sztem jó
2009. okt. 13. 16:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is!
2009. okt. 13. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Én halála előtt is ugyanúgy szerettem a számait, mint most. Én nem vagyok rajongója vagy ilyesmi, csak kalapot emelek az ilyen nagy emberek előtt. Nekem nagyon bejött a zenéje. Egyedi volt, lehetett rá táncolni, lehetett énekelni a dalait, ellenben a sok mai bugyuta zenével, és mindegyik dalának értelmes mondanivalója volt. Az életről énekelt, minden olyan dologról, érzésről, amivel nap mint nap szembetalálkozunk. De valahogy jobb volt hallgatni, míg élt. Mert mikor egy Elvis Presley, vagy egy Freddie Mercury és most már Jackson számot hallgatok, akkor elfog a szomorúság, hogy milyen tehetségesek voltak, és tönkre tették magukat. Pedig kíváncsi vagyok, hogy mit tettek volna még le az asztalra. (ha lehet még ezt fokozni) Jacko is pont most akart visszatérni és erre előtte nem sokkal meghal. Ez igazságtalanság az égiektől.
2009. okt. 13. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Háát...Amíg élt nem is nagyon hallgattam , de egy barátnőm által megismertem párat és egész jók..:o)
2009. okt. 14. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, meg a halála után is szeretem a számait. :) a this is it-et még nem hallottam, de biztos jó (mint az összes többi klip) én minden nap csak azt hallgatom. :)
2010. febr. 15. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:

XD mi az hogy amíg élt?? Ha egyszer szeretem akkor halála után is fogom :D és igen nagyon szeretem a számait....most is gyakran szoktam hallgatni őket :)

A This is it-et is hallottam már persze...jó, csak kár hogy ilyen kis szomorkás :(

2010. márc. 23. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Elhallgatom ha muszáj
2010. márc. 23. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Régen is imádtam a számait és most is imádom őket. A this is it című száma is nagyon tetszik. De van néhány szám amit meghallok akkor elkezdek sírni.
2010. márc. 23. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Sem akkor amikor élt és most sem.
2010. márc. 23. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!