Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan ráznátok le egy csajt,...

Hogyan ráznátok le egy csajt, hogy ne jöjjön velem fesztiválozni?

Figyelt kérdés

Tehát, a szituáció a következő: Van egy csaj akivel jóban vagyunk, de csak barátilag. Nekem nem jön be, én viszont szerintem Neki igen. Úgy volt, hogy 8-an megyünk Balaton Sound-ra, de ebből 3 lány elmegy szállásra és négyen maradunk fiúk plusz ez az egy lány. A szállást nem tudja kifizetni, nincs rá pénze. Direkt elkezdte mondogatni, hogy ugye majd vigyázunk rá, meg hogy aludhat-e velem a sátorban, stb, viszont én bulizni megyek, nem pedig vigyázni valakire. Szeretnék csajozni, koncerteken ugrálni. Viszont ehelyett figyelnem kell rá, hogy ő hova akar menni, meg hogy ne ugráljanak rá. Ha ezt nem teszem, akkor bunkó vagyok, mert nem figyelek rá, ha meg ezt amit gondolok elmondom neki, abból hatalmas sértődés lesz és szeretnék vele jóban maradni.

Előre is köszi a segítséget.

2013. jún. 23. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Huhh, nehéz szitu... Próbálj utalni rá esetleg, pénzügyileg ez neki akkor se férne bele, ha veletek maradna. Mert ugye belépő.... kaja... pia... sok sok pia. Ezt meg nehéz finanszírozni.
2013. jún. 23. 22:58
 2/3 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy ezekre a költségekre már felkészült. :/ meg ráadásul várja is nagyon, szóval jól nem nagyon jöhetek ki ebből. :D
2013. jún. 23. 23:42
 3/3 anonim válasza:
100%
a haverjaid közül sem tetszik senkinek? :D
2013. jún. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!