Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit vigyek fesztiválozni?

Mit vigyek fesztiválozni?

Figyelt kérdés
Négy napos sátrazós fesztivál lesz. Mit vigyek magammal feltétlenül ami még nem felesleges? pl. zseblámpa, törlőkendő, wc papír... Egyéb tippek is jöhetnek, hogy mire készüljek, pl. általában mikor kell a legkevesebbet sorban állni a zuhanyzóknál?
2010. máj. 31. 16:22
1 2
 1/12 anonim válasza:

Írom, ami eszembe jut - jó sok saját tapasztalat alapján...

papucs a zuhanyzáshoz, bicska (sörnyitó,bornyitó,kisolló alap rajta), wc papír-papír zsepi, mobil töltő, féééésű, fürdőruha, hálózsák, gyógyszer fejfájás ellen (algoflex tökéletes) kés-villa-kanál (ha vmi normálisabbat is ennél) naptej

2010. jún. 2. 14:30
 2/12 anonim válasza:
ja és a zuhanyzásnál általában akkor nem kell sorban állni, amikor a nagy partik mennek...én éjszaka, lefekvés előtt nem bírom ki soha h ne tusoljak le - ezzel pedig vállalom hogy akár egy órát is állok a sorban(: de megéri.
2010. jún. 2. 14:31
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) hát igen én sem bírom ki... jaj bárcsak szükség lenne naptejre de a mostani időjárással... remélem nem fog végig szakadni az eső.
2010. jún. 2. 14:38
 4/12 anonim válasza:
melyik fesztivál?
2010. jún. 2. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

kés- villa??

szerintem te sem jártál még fesztiválon...

azonnal elveszik az őrök, ha normálisan átvizsgálják a táskádat

szerintem vigyél még literes pálinkát, egy nagy tükröt, a kedvenc üveges parfümöd meg mindent ami üt vág szúr

de azért a bicska se semmi :)

2010. jún. 2. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
de azért a naptej is vicces :)
2010. jún. 2. 14:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem 3 nagy bőrönddel akarsz fesztre menni...

akkor vigyél: vagy 2 guriga wc papírt, csomó papírzsepit, óvszert, tiszta bugyik, gagyák, két nadrág, egy melegebb felső, vagy 5-6 pár tiszta zokni, papucs, tusfürdő, bikini(de csak a zuhanyzás miatt), valami illatszer (de ne üvegeset, mert lehet elveszik a biztonságiak), iratok, esetleg esőkabát. Ennyi.

na meg sok sok pénz és alkohol :)

2010. jún. 2. 14:59
 8/12 A kérdező kommentje:
a lehető legkevesebb cuccot szeretném vinni, de nem szeretném ha ott jönnék rá hogy mire lett volna még szükség. amúgy VOLT fesztivál, eddig csak hazamenős feszteken voltam.
2010. jún. 2. 15:06
 9/12 anonim válasza:

14:52-nek:

:DD akkor te elég hülyén mehetsz át a kapukon:DD képzeld csak picikém, én már '95ben is kint voltam a Szigeten. Elárulom, hogy ha jó helyre teszed, akkor semmit nem vesznek el;) Majd megtanulod.

2010. jún. 2. 15:33
 10/12 anonim válasza:
VOLT Feszten pedig még egyszer nem kutattak át az őrök...
2010. jún. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!