Mit vigyek fesztiválozni?
Írom, ami eszembe jut - jó sok saját tapasztalat alapján...
papucs a zuhanyzáshoz, bicska (sörnyitó,bornyitó,kisolló alap rajta), wc papír-papír zsepi, mobil töltő, féééésű, fürdőruha, hálózsák, gyógyszer fejfájás ellen (algoflex tökéletes) kés-villa-kanál (ha vmi normálisabbat is ennél) naptej
kés- villa??
szerintem te sem jártál még fesztiválon...
azonnal elveszik az őrök, ha normálisan átvizsgálják a táskádat
szerintem vigyél még literes pálinkát, egy nagy tükröt, a kedvenc üveges parfümöd meg mindent ami üt vág szúr
de azért a bicska se semmi :)
Gondolom nem 3 nagy bőrönddel akarsz fesztre menni...
akkor vigyél: vagy 2 guriga wc papírt, csomó papírzsepit, óvszert, tiszta bugyik, gagyák, két nadrág, egy melegebb felső, vagy 5-6 pár tiszta zokni, papucs, tusfürdő, bikini(de csak a zuhanyzás miatt), valami illatszer (de ne üvegeset, mert lehet elveszik a biztonságiak), iratok, esetleg esőkabát. Ennyi.
na meg sok sok pénz és alkohol :)
14:52-nek:
:DD akkor te elég hülyén mehetsz át a kapukon:DD képzeld csak picikém, én már '95ben is kint voltam a Szigeten. Elárulom, hogy ha jó helyre teszed, akkor semmit nem vesznek el;) Majd megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!