Mit vigyek fesztiválozni?
Figyelt kérdés
Négy napos sátrazós fesztivál lesz. Mit vigyek magammal feltétlenül ami még nem felesleges? pl. zseblámpa, törlőkendő, wc papír... Egyéb tippek is jöhetnek, hogy mire készüljek, pl. általában mikor kell a legkevesebbet sorban állni a zuhanyzóknál?2010. máj. 31. 16:22
11/12 anonim válasza:
Igen, persze aki nem először megy fesztiválra, s tudja mit hova rejtsen a táskájában, de a kedves kérdező pl azt kérdezte hogy vigyen e zseblámpát??! Na most akkor szerintem ő még azt is bevallaná,hogy van e nála tükör, ha megkérdezik. Vagy bármi szúró eszköz.
Egyébként meg tényleg attól függ hogy melyik biztonsági őrhöz kerülsz, és szimpi vagy e neki vagy nem, drágaságom!
12/12 A kérdező kommentje:
ismétlem, voltam már fesztiválozni és nem vagyok teljesen hülye, csak sosem aludtam még ott, sátorban. tudom mit nem szabad elvileg bevinni, de a kérdés az, hogy mire lesz majd tényleg szükségem.
2010. jún. 2. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!