VOLT? Tippek, tapasztalatok? Más fesztivál is jöhet
szia! volton még nem voltam, mi is idén megyünk oda először, tavaly előtt voltam már végig egy fesztiválon (hegyalján).
szerintem mivel ilyen kártyás fizetés van, és nem kell attól félned, hogy ellopják a pénzedet, vagy elhagyod, szerintem nem tudsz túl sokat vinni.
számolj azzal, hogy legyen pénzed minden napra enni valamit, mondjuk egy ezres értékében minimum. én úgy gondolom, alkohollal együtt (ha kint költötök és nem bent a fesztivál helyszínén, ami sokkal drágább...) napi maximum 4ezer forintnyi kiadással számolhatsz. emellé még nem árt, ha van pénzed a hazaútra, vagy arra az esetre, ha valami vészhelyzet van. én 20-25 ezret vinnék, és még egy tizest tartalékba.
köszönöm, ez hasznos VOLT! ;)
én is akörül gondoltam! kb 25öt fogok vinni, remélem elég lesz (plusz pénzt utazásra, azt külön számolom!)
várod már?:)
ó én már nagyon... :) most érettségiztem, úgyhogy nagyon fárasztó VOLT ez az időszak, a fesztiválon tervezem a naaagy tombolást :D párommal megyünk ráadásul, szóval közös programként is várom már :)
melyik koncertet várod a leginkább?:)
szintén érettségi után vagyok, szintén a barátommal megyek!:D
huhuhuhuhuhuh! talán külföldiek közül 30secondstomars!:)
te?:) sátoroztok?
papa roach :)
sátorozunk aha:) eredetileg próbáltam meggyőzni a társaságot, hogy szerezzünk szállást olcsón valahol, mert "tisztább" és biztonságosabb is, de szerintük úgy élvezhetetlen a fesztivál:D úgyhogy sátorozás lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!