Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncertekre hogy szoktatok...

Koncertekre hogy szoktatok menni? Telefont hol lehet biztonságosan tartani? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először megyünk koncertre nemsokára, és arra lennénk kíváncsiak, hogy szokás menni:

-telefont hol érdemes vinni?

-innivalót vigyünk-e, és hol?

-szoktak kisebb táskát vinni, vagy minden zseb?

Illetve, mivel fesztiválról van szó, hogy van a tömeg 'cserélődése' általában? Egy színpadon ugye több fellépő egymás után, és hogy érdemes az előtte lévő koncert közben megközelíteni a színpadot, vagy elmegy a tömeg?

Még arra lennék kíváncsi, hogy nyakláncot, ami 24/7 rajtam van (bőr, medállal) nagyon nagy hülyeség oda is felvenni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a telefonomat és a paypass kártyát szoktam magammal vinni a koncertekre a tömegbe, azt is zsebben, mert engem még egy övtáska is zavar... illetve ott érzem, ha esetleg kicsúszik a zsebemből, táskánál viszont nem... de van csomagmegőrző.. a koncert előtt nyugodtan leadhatod a táskád, közben úgysem lesz szükséged semmire...

Én egy másfél literes vízzel szoktam járkálni, amit a koncertek alatt a kordon külső felére ki lehet tenni, ahol még el is lehet érni esetleg két koncert között (már ha nem a tömeg közepén állsz, hanem szélen).

Az elvakult rajongók már akkor letáboroznak az első sorban amikor más még a szemét is alig bírja kinyitni, ők ott állnak egész nap, mint akit odatettek... minimális szinten megy a mozgolódás de ne várj nagy levonulást...

Rajtam is mindig van egy ezüst nyaklánc és fülbevaló de eddig semmi baja nem lett az elmúlt évek során, pedig jó pár fesztivált megjárt már...

2013. jún. 19. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. jún. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!