Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mások szerint béna megy...

Mások szerint béna megy gyökér meg ilyenek mondanak nekem mert nem járok diszkóban meg nem iszok alkoholt meg nem cigizek de rock koncertekre elmegyek simán Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak bunkók azzal, aki nem az átlaghoz tartozik, hanem valami más hobbija, szokása van, esetleg normálisabb, mint a többi. Szard le őket.
2012. febr. 21. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se nagyon szeretem a discokat, ne érdekeljen mit gondol, ha nem érzed ott jól magad ne menj amúgyis csak pénz szórás az egész. Én is úgy vagyok vele, hogy évente elmegyek 1-2 koncertre amit tényleg szeretek is.
2012. febr. 21. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, jól mondják a többiek! Sz*rd le őket. Én sem szeretek szórakozóhelyre járni. Inkább megyek koncertre. Ott tudom hogy azt fogom kapni a pénzemért amit szeretek és amit várok. De discoban nem azok a zenék szólnak amiket én szeretek. Azért pedig felesleges aggódni hogy nem iszol, cigizel össze-vissza. Ez csak a primitív emberek szerint menő. Majd egy kis idő múlva rájönnek hogy mekkora baromság. Fiatalság, bolondság. :)
2012. febr. 22. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2012. febr. 22. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak valamikor be szólnak én meg úgy arcon törném őket csak nem tehettem
2012. febr. 22. 20:03
 6/7 k.lau13 ***** válasza:
94%

ezzel én is így vagyok, én is sokat gondolkoztam ezen, ki is írtam ide egy hasonló kérdést, olyasmi válaszokat kaptam, hogy egyszerűen csak félnek megismerni egy másik stílust, vagy hogy nem kell foglalkozni velük, és ami a legjobban megnyugtatott, hogy ez először mindenkinek sz@rul esik, de aztán majd megtalálod azt a társaságot, akik tudnak értékelni és akik olyanok, mint te.

egyébként meg, nem tudom, mitől jobb a rock koncertnél egy diszkóban "táncolni"(vagyis inkább... háth, nem is tudom, minek nevezzem), valami olyan house-"zenére", amiben 10-15 percekig csak egyetlenegy szót ismételgetnek, vagy mondatot.

különben is, semmivel sem jobbak nálad, mert ők cigiznek, isznak, drogoznak, harminc évesen meg meghalnak. örülj hogy te más vagy. nem kell magadat idegesíteni rajta, nekem elhiheted, csak annál rosszabb lesz. nézd másik oldalról, ők isznak, cigiznek, ésatöbbi, te meg normális zenét hallgatsz és értelmesebb dolgokkal töltöd az idődet, minthogy egy hülye buli vagy akármi után részegen ülsz az út szélén hajnali kettőkor és ordibálsz, meg nem részletezem. mellesleg annyi ilyen ember van, aki ezzel egyetért, én például a hasonló kérdésemre itt kábé húsz választ kaptam, kivétel nélkül egyetértettek velem.

figyelj, ilyet is olvastam, idézem: "Ők nevetnek rajtam, mert más vagyok, mint ők. Viszont én is nevethetek rajtuk, mert ők meg mind egyformák :))" ez igaz, nem? neked legalább van egyéniséged és valószínűleg normális gondolkodásod. különben is, azt csinálsz, amit akarsz, ki kell őket röhögni vagy le kell sz@rni.

például, régebben röhögtek rajtam, amikor nem tudtam, kicsoda enrique iglesias vagy kiaz, én megkérdeztem tőlük, tudják-e, kik azok a Beatless, hát a hülyék persze nem tudták, ami pedig olyasmi, amiért lazán kiröhögtem őket, azt megmondtam hogy menjenek a fenébe. Azóta nem tesznek megjegyzéseket. ennyi. Tudom, hogy neked most nem ez a bajod, csak példának mondtam, mert hasonlóképpen van abban a helyzetben is, amelyikben te vagy.

egyébként meg, sokan vannak(vagy inkább vagyunk, mer' én is :D), akik hasonlóképpen vannak, mint te, és nagyon sokan sokkal többre tartjuk az olyanokat, mint te, mint akik olyanok, mint ők. Nem is kell velüki foglalkozni, csak annál rosszabb.

na, remélem segítettem :))

2012. febr. 26. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy értelmes, józan srác vagy.
2012. szept. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!