Jön valaki BEACH FESZTIVÁLra innen?
Figyelt kérdés
Mit tegnap lenéztünk, kegyetlen volt!
Bárány Attila is így nyilatkozott róla, ami azért nem semmi!!
"Emberek mi volt tegnap Fűzfőn???? Aki lejött a partra, tudja: EMBERTELEN NAGY BULI!!!!! Köszönöm Mindenkinek, aki ott volt! 31 fok meleg, kint a szabadban. A félig zárt sátorban minimum 40 fok meleg és olyan magas páratartalom, hogy majdnem megfulladtam a színpadon. De a buli... Életem egyik legjobb élménye volt. A körülmények ellenére teltház és olyan hangulat, mint tavaly Bogláron, a Szüreti Fesztiválon. Jegyezzétek be a party naptárba az új balatoni fesztivál nevét, mert még találkozni fogtok vele, az biztos! Beach Fesztivál, Balatonfűzfő. Remélem jővőre újra találkozunk..."
2013. jún. 21. 15:18
2/2 A kérdező kommentje:
Én most értem haza, csak 3-ig van zene. Nagyon hamar lekapcsolják.
2013. jún. 22. 04:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!