Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti szórakozóhelyek? Melyiket ajánlanád miért, és melyiket miért nem? Mi jellemzi ezeket a helyeket? Milyen stílusú emberek járnak ezekbe (mármint külön-külön)?
Bármi érdekel velük kapcsolatban. (tapasztalatok, élmények stb.)
1. Moulin Rouge
2. Bed Beach
3. Prestige
4. White Angel
5. Mammut Dokk
6. Pink
Tökre ugyanaz mindegyik.Menj el valamelyikbe és meg tudod.Hiába írnám le,hogy ajánlom,nem ajánlom,biztos lenne valaki,aki rácáfolna.
Én speciel a hajógyári szigetet nem szeretem,mert bkv-vel húzós odajutni és hazajutni,szóval taxival érdemes,az pedig akkora távolságból nem olcsó.Fiúknál dresszkód van,szóval ing és normális cipő nélkül aligha jutsz be.Jobban kötekednek a biztonságiak,plusz hallottam már, hogy valami tabletta került pár embernek a piájába...
Szóval ezeket összegezve marad a Dokk a Mammutba,mert az fedett,meg mégiscsak plázában van,szóval 5.-öst ajánlanám.
Emberek milyenek?Menj fel ezeknek a szórakozóhelyeknek a honlapjára.Néha látni 1-1- celebet,általában trendi fiatal emberkék vannak.És tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!