Zongora pedál (probléma? )?
Figyelt kérdés
Vettem egy digitális zongorát, és még csak most fogok zongorázni kezdeni. A hangszer egy Yamaha P-35, és járt hozzá egy úgy nevezett zengető pedál is (amit egy egy sustain nevezetű lyukba kell bedugni, amit már eleve nem értek mert én úgy tudom, hogy a sustain és zengető pedál nem ugyanaz) és mikor bedugom, és nem nyomom le, akkor hosszabbítja a hangokat, ha meg lenyomom akkor olyan mintha be se lenne dugva. Azért nem értem, mert nem úgy kéne lennie hogy mikor lenyomom akkor hangzik hosszabban amit lenyomtam billentyűt?2013. jún. 21. 15:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mit hova kell dugni, de az tuti, hogy akkor kellene tartania a hangot, amikor lenyomod a pedált.
2/4 anonim válasza:
Nincs a pedál alján egy kapcsoló, amivel át lehet a kapcsolni a két állapotot? A másik, amit még megpróbálhatsz, hogy úgy kapcsolod be a zongorát, hogy közben lenyomva tartod a pedált.
3/4 anonim válasza:
Még egy kérdés: a pedál kábelén milyen dugasz van, mono jack (1 fekete sáv) vagy stereo (2 fekete sáv)?
4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam bekapcsolni nyomott pedállal is, de nem megy. aA fém részen amit be kell dugni egy kis fekete sáv van.
2013. jún. 21. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!