Szeretnék zenészként tevékenykedni?
Na szóval. Én egy 16 éves fiú vagyok, régen nagyon nem érdekelt a zene, bár 5-es koromban énekversenyt nyertem, de most nagyon érdekel és mindent elkövetnék, hogy sikeres, ismert zenész-énekes legyek. Nagyon szeretem a retrot, leginkább Kozso és Kefír zenéjével tudok egyesülni, azaz a romantikus slágerekkel. Nem tudom mennyire van jó hangom, páran mondták már, hogy jó, de igazából elég félénk vagyok, szóval nem szoktam versenyekre meg ilyenekre járni. Énektanárra nincs pénzem, zeneiskolába nem tudok eljárni. Itthon próbálom megtanulni autodidakta módon a zenekészítést, de nagyon nehéz egyedül... FL Studióval és Dance eJay-el próbálkozom, mert ezeket elég könnyű kezelni. Ambiciózus vagyok és álmodozó, de ha valamit a fejembe veszek, akkor azt nem adom fel tartson bármeddig is. Mit csináljak? Esetleg valami jó és hasznos oldal? Tanácsok? Minden jöhet, segítsetek!
Előre is sok-sok kiss és big tenx nektek! :)
Kozsó és joghurt vagy ki nem zenét csinált, hanem szórakoztatóipari terméket. Ha zenész akarsz lenné ahhoz kell egy hangszer, és éjjel nappal minden szabadidődben gyakorolni amíg élsz. Fárasztó mi? És több mint valószínű, hogy nem leszel népszerű, csak elismert, mert az emberek nagy részének az általad említett termékek kellenek, nem a zenei tehetségek.
Ha népszerű akarsz lenni a külsőségekre kell rámenni, és kell egy "zeneszerző" aki tudja most épp milyen effektek, dallamszerkezetek a divatosak, majd ír neked elegenően gagyi számokat amivel bekerülsz a viva tv-be és ismert leszel a 13 évesek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!