Kokakólalájt kérdése:
MR Busta miért utál más rappereket?
Figyelt kérdés
Már 4 rapszakma számot kiadott, de nem magyarázta meg, hogy mi baja, csak utálkozik. A Hősök, Killakikitt, AKPH, DAY stb miért nem szólt még vissza neki? Ezekkel a sorokkal mit akart mondani?
"Kérdezd meg a Siskát, mit mondtam neki?
Kérdezd meg az Ecküt, hogy mit mondott a Zsolti?
Kérdezd a Saiidot, mér nem vette fel?"
2013. jún. 17. 18:36
1/4 anonim válasza:
Mert egy senki és így akar magának nézettséget szerezni hogy másokat oltogat. Tehetségtelen kis pö*s.
2/4 anonim válasza:
Egészen egyszerűen azért fikáz le mindenkit, mert borzasztóan igénytelen előadó. Igénytelen zenéi vannak, igénytelen szövegekkel, igénytelen emberek számára. Borzasztóan nevetséges hatást kelt a klipjeivel is.
Hogy mért utálja őket? Jó kérdés..
Talán mert ők jók, az RTM meg irigy.
Adhatna egy pacsit O-Duplának!
3/4 anonim válasza:
Ők nem önfényező előadók. Anélkül értek el mindent, hogy leszólták volna a többi rappert. Gondolom eszükbe se jutott reagálni Busta szánalmas, gyerekes szövegére.
4/4 anonim válasza:
Minden rapper utál valakit... Csak ő megírta a rapszakma számokban, bár azt én sem tudom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!