Mr. Busta és Siska Finuccsi mért nincsenek már jóban?
Figyelt kérdés
Volt közös zenéjük is de már a Rapszakma 3-ban Sikát is megemlíti és ebböl gondolom a kérdést. :)2013. máj. 27. 18:22
1/8 anonim válasza:
Nem értem Bustát,mert nem szereti a telepieke,de ugye Siska telepi és mégis csinált vele számot.
Ez a helyzet redOne-al is,mert ő is telepi és mégis RealTrill-ben benne van.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem Busta gondolkodás modját senki sem érti még ő maga sem :) vagy csak Busta egyszerűen nem tudja elviselni hogy jobban nyomják mint ő :)
2013. máj. 31. 15:36
3/8 anonim válasza:
Hát én se értem,de a zenéi nagyon jók(szerintem).És egy előadónál sztem nem a személyiségét kell megfejteni,hanem kell értékelni a számait
4/8 anonim válasza:
Jobban nyomják mint ő? Jaj Istenem mindenkinek más az izlése én mindkettejüket szeretem sőt szeretem a telepieket és a Real Trill -t is, de szerintem rohadtul nem nyomja egyik sem jobban mint Busta sőt még a stílus is teljesen más ennyi... De egyébként erre én is kíváncsi lennék...
5/8 anonim válasza:
miszisz bukta egy idóta szókincs nélküli rímtelen műmájer suzukis kamugengszter! aki a nézettségért a saját anyját eladná, letiltja a kommenteket hogy ne lehessen odaírni melyik szöveget, alapot, logót honnan lopta! NKS-el barátok voltak volt közös számuk is mégis bekóstolta őket valamelyik rapszakmába a 26000 közül. és utána még hívta őket kerti partyzni! mikor Pajáék felhívták nekik is becsicskult! a 12 éves gyerekeknek emg a 8 általánost végzetteknek viszont tudom ajánlani a "nagy" miszter gengszert..
6/8 anonim válasza:
Nem tudom de nem is érdekel, sőt örülök neki hogy nem haverkodik egy ilyen verébbel mint Busta. Siska az akin soha nem fogsz rin tin tin pólót látni, meg Garázsosat.
7/8 anonim válasza:
Még hogy busta jobban nyomjai mint a többi magyar raper na ezt se mondtam volna....
8/8 I3LaCkiNMaN válasza:
Káva, Killakikitt, Nks SCBP TKYD EZEK JÓK NEM BUSTA BUSTA ÁSSA EL MAGÁT MÉG ESSEMM IS JOBB NÁLA .Busta egy nagy 0 nagyszájú gec.i mindenki meg akarta verni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!