Ugye nem fog hamar elromlani?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Marilyn Masnon-os CD-t az alexandrából, a Lest we forget: best of-fot, amit 2004-ben adtak ki. Ha most veszem meg, ugye nem fog hamar tönkre menni? (tudom kicsit szőke kérdés, de rohadtul nem értek az elektronikához XD)2013. jún. 16. 17:38
1/2 anonim válasza:
az, hogy milyen hamar megy tönkre, szinte csak rajtad múlik.... fifa99 cd-m a mai napig működik... de van tavasszal megírt vegyes mp3 korongom, ami megjárt egy homokozót éééés nem működik... a kettő közt az én hozzáállásom, odafigyelésem volt a különbség :)
oké oké, majd jönnek az okosok, hogy nem mindegy milyen a korong, ritek vagy más, milyen sebességgel van írva stb. meg te eredetiről beszélsz én írottról, nem érdekel. vigyázz rá, sokáig jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!