Janicsák Veca mikor unja meg a próbálkozást?
1/10 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom, mire számít mikor egyik klipét se nézték meg 50 ezernél többen, míg Giginek a pár hónapos klipjét is már 600 ezren látták, az előzőt meg több, mint 2 millióan!
És akkor vége a világnak? Tudod, hány tehetséges zenész és énekes létezik, aki nagy ívben tojik a Viva Cometre és kattintásokra? Szeret énekelni, megvan a rajongótábora, és ennyi. Szerinted a Gangnam Style azért ért el olyan nézettséget, mert annyira színvonalas? Nem kell a médiát túlértékelni.
Énekelni, zenélni klassz dolog, örömömet okoz annak, aki csinálja. Minden más csak bónusz...
2013. jún. 14. 11:07
hát engem veca jobban érdekel, mint gigi...
2013. jún. 14. 11:08
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ő se értékelje túl a médiát, és vonuljon vissza a kis szobácskájába énekelgetni, ha neki örömet okoz! Ha nincs rá igény, lehet nem kéne a médiában nyomulni!
És miért zavar ez téged annyira?
2013. jún. 14. 11:20
6/10 A kérdező kommentje:
Szeretem Veca hangját és van néhány jó dala. Az a problémám, hogy ha a jó dalait se nyomják a rádióban, akkor talán nem kéne égetnie magát egy ország előtt. Múltkor is láttam egy beszélgetést a youtube-on Veca és Istenes Bence között és kb. kórusban ódákat zengtek Radics Gigiről... Ilyen megalázó dolgot is csak Vecával lehet megtenni, hogy egy másik énekesnőt kell dicsérnie a kamerába.
Penz beszel es a kutya ugat....
2013. jún. 14. 11:40
Én nem vagyok oda érte, de szerintem ez a "ha nem nézik a klipjeit és nem játszák a rádiók a számait, akkor bújjon el" nagyon rossz hozzáállás. Ilyen erővel akkor például a kedvenc magyar együttesemnek, a Paddy and the Rats-nek is el kellene bújnia, és felhagyni a zenéléssel, mert nincs pár tízezernél nagyobb nézettség a videóikon, holott minden koncertjülön tombol a közönség?? Nehogymár egy nézettségi szám legyen az irányadó a zenében!
2013. jún. 14. 22:50
és téged miért zavar? amúgy egyetértek az egyik előttem szólóval, én is kíváncsibb vagyok Vecára, mint gigire....
2013. júl. 17. 15:57
Hmm...
Egy énekesnőnek miért lenne megalázó, ha egy pályatársát dícséri egy műsorban? Itt nem csak egy jó van, mindenki más, mindenkinek meg van a közönsége. Mi az hogy visszalépni valaki javára? Ez nem parlamenti választás :) Ha nem tetszik neked, ne nézd. Ja, a Comet és társai egy hatalmas nagy kamu, egyszerű reklámkampány az egész, ill. showműsor a drága reklámidők értékesítéséhez. Valódi értékbeli sorrendet a naív emberek tulajdonítanak neki. Ezekpénzért lejátszott dolgok. Nem gondolom, én ezt tudom ...
2013. nov. 3. 01:46
Kapcsolódó kérdések: