Miért szólnak le a legtöbben, ha megkérdezik, hogy milyen zenét hallgatok, és én rávágom, hogy dubstep?
Szeretem a dubstepet max hangerőn, velőt rázó basszussal és géphangokkal, így a "mert az nem zene, az szar" típusú válaszokkal nem fogok foglalkozni, ilyenektől kíméljetek!
Amúgy 15 éves srác vagyok, talán ez is számít.
Ez is dubstep, de ha ez nem közvetít érzéseket, akkor semmi...
Lehet hogy régi kérdés, de azért hozzászólnék. Az emberek többsége azért szól le téged, mert ez a műfaj valószínűleg nem igényel akkora hozzáértést, mint az általuk hallgatottak és az, hogy valaki sokkal egyszerűbben is alkothat ilyesmit, felkavarja őket. Őszintén szólva én is rühellem a dupstep-et (igen, azokat is amik "jobbak a tuc-tuc-nál"). Nem mondom, hogy nem zene, mivel a színvonalasabbakban van dallam, de az tény, hogy az igazi zenéhez igazi hangszerek kellenek. Visszatérve az eredeti kérdéshez:
A legdühítőbb az egészben, amiért tényleg sokan leszólják, hogy kezdi kiszorítani a szórakozóhelyekről a hangszeres zenéket. Például itt, ahol lakom, több rock-kocsma is volt, de mind bezárt és a helyükre disco-k és más efféle szórakozóhelyek épültek. Most, rockerként nincs olyan hely, ahova elmehetnék a haverjaimmal és azt a zenét hallgathatnánk, amit szeretünk és ez eléggé dühítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!