Jogos Önvédelem zeneszövegeket tudnátok írni?
Gyűlöletbeszéd
Háttérhatalom
Inkvizítorok
Jogos Őnvédelem
Kiválasztott métely
Mementó Mori Európa
ezek érdekelnének:)
Azért kell,mert nem érted a szöveget? :) Sajnos nincs külön leírva sehol,én meg most ne haragudj,nem fogom leírni hallás alapján,de ha csak egy bizonyos részt nem értesz valamelyik számból,akkor talán tudok segíteni. Feltéve,hogy én értem,mit mond :)
Viszont a legelső albumnak a hátulján rajtavannak a dalszövegek(vagy benne). Keress róla egy képet a neten :) A második albumról nem tudom,hogy ugyan így van-e.
Értem a mondani valóját,s a szövegét is.
Csak néhol olyan mély hogy nemtudom kivenni hogy mit szeretne mondani.:/:)
Gyűlöletbeszéd:"Fogalmad sincs a való világról ............"
"...................................... a fehér lányok a csoki f@szra buknak"
Inkvizítorok: Az elejét csak onnan értem hogy "létrejött a cionista világszervezet"
"Két világ háború kirobantása ..............."
Jogos Őnvédelem azt inkább nem is részletezem mert abból tőbbet kellene kipontoznom.:/ :)
Hú,hát ezeket most fejből így nem tudom leírni :) De a Jogos Önvédelem számnak itt a szövege:
Szerintem a Háttérhatalom albumnak is le vannak írva valahol a szövegei,keress képet róluk. Remélem azért segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!