Ajánlanátok valami jó NS, vagy nemzeti zenét? (olyasmit, mint a Jogos Önvédelem)
Nem kell teljesen agyament náci zenekar,inkább egy nacionalista,mint a Jogos Önvédelem,tehát inkább a "kiválasztottakról",a valóságról énekel.
Sok zenekart ismerek ilyen téren,de valami J.Ö.-hez hasonlót szeretnék hallani.
Tehát nem ilyen Archívum,meg Kárpátia.
Előre is köszönöm!
Elég érdekesen tetted fel a kérdést :D a jogos önvédelem NS zenekar. Nincs hozzá fogható zenekar (1 személyes project) nálunk stílusilag, szövegileg közel áll a többi NS zenekarokhoz, nem is értem miért írod le az Archívumot. Persze mivel nem egy tollból születnek a szövegek, ezért mindegyik eltér valamiben egymástól. De azért ajánlok egy pár zenekart ami szerintem elnyeri tetszésedet.
Onogur
Őrjárat
S.O.G.
Esetleg még a Hunor
Ezekbe találsz hasonló stílust és szöveget.
Inkább úgy értettem,hogy ne legyen primitív zene,a Jogos Ö. pedig pont az ellenkezője ennek,azért szeretem annyira.De gondolom te is érted,miről beszélek,ha hallgatod.
Egyébként köszönöm a válaszod,a S.O.G-ot és a Hunort ismerem,a többit viszont még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!