Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek furcsa ez?

Szerintetek furcsa ez?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és kedvenc zenéim:acdc, guns 'n roses és metallica.ez azért furi mert szinte Minden korombeli lány a one directionerért van oda és az összes osztálytársam is azt hallgatja de én nagyon nem szeretem.de nem vagyok sem emós sem punk
2013. jún. 7. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
miert lenne furcsa ha szeretsz valamit? en dubstepet hallgatok, es egyaltalan nem furcsa mert nekem ezt tetszik
2013. jún. 7. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a furcsa,hogy Te ezt furcsának gondolod. Sőt,talán épp magad akarod,hogy "furcsa" legyen.

Viszont jó lenne nem keverni a műfajokat,ugyanis az általad felsoroltak közül egyiknek sincs köze sem a punk,sem az emo műfajokhoz. Rock/Metál NEM egyenlő punk,emo,stb szarságok.

2013. jún. 7. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Több mint normális,hogy egy 13 éves lány igényes zenét hallgat és nem áll be a sorba a többi birka mellé hanem megőrzi az egyéniségét.
2013. jún. 7. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen én is pont ugyan ezeket hallgattam.

Azóta eltelt 25 év és még mindig ezeket hallgatom.

2013. jún. 8. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy, tök normális :) Sok fiatalabb is hallgatja, néha én is. Nekem rosszabb, mert én meg az Opeth-ért vagyok teljesen oda, de őket meg tényleg nem szereti senki a környezetemben :(
2013. jún. 10. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!