Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a jó a magyar rap-ben?

Mi a jó a magyar rap-ben?

Figyelt kérdés

Főleg az olyan számokra gondolok amiben monoton az alap és lek*rváznak mindenkit, oltogatnak mindenkit, b*sznak mindenkit és még énekhang sem kell hozzá+többnyire csórt alapok..mi abban a jó?Azok válaszoljanak akik ilyet hallgatnak.(általában az utcán v iskolában)

És nem azért kérdezem mert nekem nem tetszik hanem azért mert tényleg kíváncsi vagyok.

2013. jún. 6. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a mostani fiataloknál ez a menő hogy minden második szavuk káromkodás annyádzás szitkozódás,pont ezt szeretik benne.
2013. jún. 6. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Hogy értem a szöveget. És ne csak a Busta,Killakikitt,Curtis féle rapperekből indulj ki.Nem az egész szakma ilyen mocskos szájú.
2013. jún. 6. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
normális válaszok..köszönöm.
2013. jún. 6. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarok belekötni senkibe, leszólni senki ízlését, de szerintem semmi. Le lehet pontozni, de ehhez a nyelvhez nem illik a rap. Ezt meg kellett volna hagyni az angoloknak, (nem rasszizmusból) a négereknek. Nem véletlen, hogy a legnagyobb rapperek mind négerek. Van egy karakteresebb hangjuk, mélyebb, egyszerűen jobb hallgatni. Itt szerintem egy ilyen karakteresebb embert nem találsz.

Szerintem a nyelv pedig azért rossz, mert túl összetett. Az angol nyelv nem olyan összetett, tehát nem kell elhadarni mondjuk, hogy kijöjjön ütemre, hanem ott rövidke szavakból is könnyü értelmes mondatot összerakni. De ez csak a személyes véleményem.

2013. jún. 7. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
Kár, hogy sok az ilyen debil ember... Meghallgatnak 2-3 számot ahol megy a b@zmegozás stb azt már az egész szakma egy sz@r, pedig van egy teljesen más oldala is ennek ahol egyetlen egy "csúnya szó" sem hangzik el... Csak körül kéne nézni balf@szok... Pont az ilyenek miatt van egy csomó dolog a mai világba lehúzva...
2013. jún. 7. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Jajj ez a mocskos szájú magyar rapper gyerek mit rakott össze...A sztárolt "énekesek" "zenészek" szövegírók összeszarnák magukat ha fele ilyet tudnának írni életükben legalább egyszer:

http://www.youtube.com/watch?v=wjk6_tFIHMQ

Mi a jó benne? Neked semmi, ne hallgasd ha fingod sincs az egészhez mert nincs az látszik, fogalmad sincs semmiről. Csórt alapok? Ki lopja? A Majka? Curtis? Ők nem rapperek hanem díszbu*ik, akik ezt csináljak azok megtudják maguknak csinálni az alapokat is és nem ingyenes Youtube alapokat használnak mint a 3 belehalok veréb. Nem tetszik? Ne hallgasd, meg kiváncsi se legyél akkor, ennyi.

2013. jún. 8. 10:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó 2, nehogy azt higgyétek hogy igazatok van.

Írtam, hogy FŐLEG olyan számokra gondolok.. és azt is hogy "nem azért kérdezem mert nekem nem tetszik hanem azért mert tényleg kíváncsi vagyok" nem mondtam hogy utálom az egész műfajt, és azt sem h csak majka curtis blr-t ismerem. Egy a4-es lapot tele tudnék írni magyar rapperek nevével. Children of distance, mc soon, ők normálisak. A nigga rappet bírom, Eminemet imádom.

Figyeljetek már oda egy kicsit a kérdésre!! Ti vagytok a debilek hogy így felhúzzátok magatokat ezen és nem tudtok káromkodás nélkül megfogalmazni semmit.

2013. jún. 11. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
HOGY ÉRTED A DALSZÖVEGÉT.
2013. jún. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!