Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem gagyi a magyar...

Csak szerintem gagyi a magyar rap?

Figyelt kérdés
Ha meghallgatok akármilyen magyar rap-et legyen amatőr vagy profi, valahogy nekem mind olyan egyforma. Egy sablonra épül az összes. Mondja mondja de semmi ritmus. Hát lehet csak az én fülem rossz de a mainstream-ebb külföldi rapperek sokkal jobbak. Mi a véleményetek?
2013. jún. 1. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Az hogy ne hallgass reppet,ha rossz füled van hozzá,nyaljad a mainstreem verebeket. (Y)
2013. jún. 1. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagy Rap szakértő lehetsz ha le se tudod írni.
2013. jún. 1. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok de szerintem ez akkor is túlzás: "Mondja mondja de semmi ritmus."
2013. jún. 1. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre például hatványozottan igaz hogy mondja mondja, de semmi ritmus:

http://www.youtube.com/watch?v=A8Ul-7FcRDw

de erre szerintem egyáltalán nem:

http://www.youtube.com/watch?v=Ro3ifn2vINY

Nem érzed a különbséget?

Mert akkor tényleg rossz a füled.

Mainstream külföldi rapp alatt meg mit értesz? Mert szerintem baromság mondjuk egy Wiz Khalifához hasonlítgatni a magyar rappereket...

2013. jún. 1. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mainstream magyar rap-et, meg telepi "gengszter" rapet hallgattál eddig. Az előző belinkelte Funktasztikus egyik zenéjét, az például elég ritmusos. Ott van az AKPH, ami szerintem világszinten is eléggé egyedinek számít, és nagyon kihasználják a magyar nyelv adottságait (nagyon tág a "szókincstáruk"). De még említhetném a TheShowCrew-t, abban is elég nehéz nem ritmust találni. Killakikitt zenéi is eléggé ritmusosak. Hallgasd ezeket, magyar rap-ben ők eléggé színvonalasaknak számítanak.

Külföldi előadók közül kiket hallgatsz?

2015. jan. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!