Milyen fajta gitárok vannak? Mi a különbség köztük?
Sokfele gitár van,párat leírnek.
Akusztikuson belül vannak különbözõ gitárok,mint flamenco gitár,western gitár:ezek gyakorlatilag ugyanolyanok,picit ternek el hangzásban.
Van még elektroakusztikus:akusztikus amit ki lehet erõsíteni.
Valamint a klasszikus gitár ugyanaz mint az akusztikus,csak mindig 8as alakú és nem erõsítheto ki kábellel.
ELEKTROMOS GITÁROK:
SZÓLÓGITÁR:Egy 6huros hangszedovel mukodo hangszer,mely rockkoncerteken fõhangszer,de más műfajokban is elõkerül.Ez ha nincs kierositve nagyon halkan szól,tehát erõsítõt kell hozzá venni.
BASSZUSGITÁR:4/5 huros általában egy oktavval mélyebbre van hangolva mint a szólógitár,hosszabb teste van és vastag hurjai.Ez egy ritmushangszer amit nem mindig hallassz hogy ottvan a zenében,mégis ott van.
Megint megjött a mindig negatív pali...
Meglehet tanulni otthon is,de tanárral egész biztosan gyorsabb és hatékonyabb,tehát megéri tanárhoz járni.
:DD mintha csak én írtam volna
nem mi vagyunk negatívak, sok a hülye.
egyébként is szerintem 5ből 3 "magántanuló" abbahagyja, 2 meg szar lesz. ritka az amikor jó irányban halad egy autodidakta. és igen, a "magamtól is meg tudok-e tanulni", az azt jelenti az ilyen embereknél, hogy majd ide jön egyesével megkérdezni hogy melyik akkord milyen, hogy melyik dalt hogy pengesse, aztán pedig feladja. amiatt kár belekezdeni
kérdező; keress egy tanárt, ha nem csak bohóckodni akarsz, hanem tényleg tanulni
Meg lehet tanulni otthon is nagyon profin gitározni, ez nem kérdéses.
Nagyon komoly elszántság kell hozzá és némi ész, hogy az ember meg tudja találni és fel tudja dolgozni amire szüksége van.
A kérdezõnél láthatóan egyik sincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!