Squier Deluxe Hot Rails Strat gitár vélemények?
Figyelt kérdés
Szeretem a zúzós hi-gain sound-okat viszont imádom a Stratocasterek hangját ezért szeretnék vásárolni egy ilyen gitárt.Mi sülhetne ki abból ha mondjuk valami hi-gain Peavey erősitővel vagy kombóval használnám?2013. jún. 2. 15:36
1/2 Rainbowinthedark válasza:
Félre nem nyúlhatsz vele!Egy igazi Deep Purple/Rainbow era Blackmore cucc de Malmsteen-t sem veti meg.Egy gáz van vele fél évet kellet volna várnom hogy megjöjjön(nem volt raktáron),ezért maradtam a vintage mod 70's stratnál.
Vagy még ezzel lehetne próbálkozni. Leírtak alapján nem is kellene több:
2/2 A kérdező kommentje:
Közben én megvásároltam ezt a gitárt.Neten rendeltem ezért nem tudtam kipróbálni de nagyon jó csak kicsit hiányolom azt a jellegzetes Stratocasteres hangzást mondjuk ez inkább a hangszedők hibája és nem a gitáré de ettől eltekintve szerintem jól választottam.
2013. jún. 29. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!