Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek befolyásolja az...

Szerintetek befolyásolja az ember érzéseit egy zene?

Figyelt kérdés
Kíváncsian várom, a személyes tapasztalataitokat:D

2013. jún. 2. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Néha igen.
2013. jún. 2. 10:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Néha igen.de csak arra a pár percre.
2013. jún. 2. 10:27
 3/15 anonim ***** válasza:
persze:) legalábbis velem volt olyan, hogy ideges voltam valami miatt és azzal kapcsolatos zenét hallgattam és mégjobban kivoltam az élettől..
2013. jún. 2. 10:28
 4/15 dízelszemű bájgúnár válasza:
Igen! Van zene ami úgy feldob és van ami hallatán,szép emlékek jutnak az eszembe...
2013. jún. 2. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen.Full ideges voltam,hallgattam zenét,még idegesebb lettem(bár metáltól nem hiszem,hogy egykönnyen lenyugszok xĐ)
2013. jún. 2. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
2013. jún. 2. 10:34
 7/15 anonim válasza:
100%

Igen, ezért volt sokáig tiltott táncdalon kívül bármi mást is játszani. Rendszer váltás előtt pl. nem hallhattál olyan zenét a rádióban, ami akár a depresszióról szólt, vagy bármi másról, csak olyan dalokat, amik vidámak, szerelmesek.

Saját példának meg:

Nálam inkább erősíti az aktuális hangulatom, mert mindig annak megfelelő zenét hallgatok. Most éppen 20-adszor pörgetem le youtubeon az új Reign of Kindo dalt. <3

2013. jún. 2. 10:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:) Lényegében egyenlő állásponton vagyunk.

Tegnap (úgymond) teszteltem ezt. Visszagondoltam a régi dolgokra és:

http://www.youtube.com/watch?v=r81xalnrGtQ > Majdnem sírva fakadtam.

http://www.youtube.com/watch?v=HLTUuVtvAMU > semmilyen érzést nem váltott ki belőlem:D

2013. jún. 2. 10:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű IGEN. Engem ha csak zenét hallgatok, és nem vmi más tevékenység mellett, akkor nagyon is befolyásol. Volt olyan, hogy reggel jókedvűen felébredtem, meghallgattam egy szomorúbb albumot (amit egyébként szeretek) és az egész napom olyan lett.
2013. jún. 2. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Én a hangulatomhoz választok zenét, így általában nem befolyásol. Amikor rossz dolog történik velem, de nem "rászenvedni' akarok(pl. Leander Rising - Szomorú Vasárnap), akkor a pozitív zene általában segít túllépni. ^^ (pl. Road - Ne mondd)

17/L

2013. jún. 2. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!