Létezik ilyen szórakozóhely?
Figyelt kérdés
szóval . én nem szeretem az elektronikus zenét, de a hardrock stílus sem jön be
létezik olyan szórakozóhely ahol : Linkin park, sum 41 és ehez hasonló zenék vannak ?
2013. máj. 31. 23:21
1/4 anonim válasza:
igen, úgy hívják hogy nyugdíjas klubb
2/4 A kérdező kommentje:
XDXD lehet hogy rosszúl fogalmaztam...
szóval.. a scrillextől egyenesen ideges leszek ( főleg attól amikor olyan a "zene" mintha egy régi rádióban beakadt volna a szalag )
nem baj ha elektronikus zene is szól, de legalább legyen IGÉNYES és lehessen zenének nevezni.
a rock zenék közül pedig annyi a lényeg,hogy ne ez a hörgős ordibálós izé legyen, hanem normális zene
2013. jún. 1. 13:23
3/4 anonim válasza:
rock zene nem szol normalis szorakozohelyen, amire meg te gondolsz az pedig sok helyen szol, skrillexet nem is nagyon szoktam hallani magyar buliban, hacsak nem egy külföldi jön zenélni, elektronikus zenén kívül nem nagyon lehet mást hallani ilyen helyeken, kivéve ha átvan dolgozva, ha elő zene kell akkor menny koncerte
4/4 A kérdező kommentje:
értem....
multkor voltam a ZP-ben, és volt 1-2 zene, ami teljesen rendben volt szerintem csak legtöbbször ez a tuc-tuc megy amit meg nem annyira szeretek
2013. jún. 1. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!