Ír vagy kelta népzene előadókat mondanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az ilyen zenéket, mint pl a Lord of the dance, vagy az ilyenek, de nemtudok több előadót. remélem tudtok segíteni:)2009. okt. 5. 22:08
1/7 Thurston válasza:
Loreena Mckennit, Blackmore's Night.
A két legjobb.
2/7 anonim válasza:
Battlefield Band, Celtic Woman, Wolftones
3/7 Thurston válasza:
A Celtic Woman egy undorító giccses szar, aminek gyakorlatilag semmi köze a kelta népzene szellemiségéhez.
4/7 anonim válasza:
Ilyen alapon Ritchie Blackmore sem a kelta zene úttörője, azért mert Te nem szereted a Kérdezőnek tetszhet
5/7 Thurston válasza:
Nem mondom, hogy nem tetszhet neki, csak azt, hogy nem sok köze van a kelta zenéhez azon kívül, hogy elvileg kelta eredetű dlaokat dolgoznak fel valami undorítóan kommersz stílusban. Blackmorenak nyilván szintén nem sok köze van a klasszik kelta népzenéhez, de ő eredeti formájában és hangzásvilágában adja elő a dalait, mindenfajta felesleges giccsparádé nélkül (ami ugye nem kifejezetten jellemző az ír/kelta népzenére).
Szóval itt nem arról van szó, hogy nekem nem tetsuzik, hanem hogy nem sok köze van ahhoz, amit a kérdező kért.
6/7 A kérdező kommentje:
na, ha már ennyire rólam van szó..:D
Battlefield Band, és a Wolftones igazán olyan amilyet kerestem:) köszönöm
2009. okt. 7. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!