Írnátok olyan előadókat, dalokat amik a 'dark' kategóriába tartoznak?
Az attól függ,mit értesz a 'dark' alatt...
Kicsit konkrétabban?
Hmm...említeném mondjuk a The Sundial-t. :) Sympho/black/gothic/doom metal. Nekik vannak olyan sötét, misztikus hangulatú számaik.
A másik tippem a Tristania volna. Itt ajánlanám mondjuk a kezdeti éveket (úgy 1998-2000 körül), itt még érezhető doom/death behatás a zenén, még a későbbi években inkább már sympho/gothic metal. A női ének viszont eléggé operás,ha azt nem szereted, a keményebb számaikat keresd inkább.
Most hirtelen nem jutott más az eszembe, nekem mondjuk ezt takarja a "dark" mint zenei kifejezés.
Köszönöm a válaszokat.=))
2.válaszoló:A The Sundial számai nagyon királyak,ahogy a Tristania-é is.Eddig symphonikus zenét hallgattam,többek között Tristania 'operás' számait is ahogy említetted.
3. válaszoló:Eddig ilyen zenét hallgattam,ezért most változtatni szeretnék,de azért köszönöm,ment a zöld kéz.Persze mindkettőtöknek.=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!