Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mivel volt jobb Wolf Kati...

Mivel volt jobb Wolf Kati Szerelem mért múlsz című slágere, mint ByeAlex dala?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel az Eurovizió, de már idegesít, ahogy piszkálják azt a szerencsétlent. Wolf Kati feltucctuccosított fejfájdítós tucat popslágeréért bezzeg tudtatok drukkolni.
2013. máj. 25. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Mondjuk azzal, hogy nem 3 hang volt benne... Byealex dala elvont, egyszerű, ami igazából önmagában nem lenne baj, de egy ilyen műnek nincs helye egy ilyen versenyben.
2013. máj. 26. 00:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Ki dönti el, hogy milyen műnek van ott helye?

Vagy van rá valami szabály, hogy csak a csili-vili, tucctucc, nyekergő frazírb*zik lehetnek ott? Gondolom Kállay-Szanderz vagy Radics Gigi megcsinált, divatos nyálpopp számái nagyobb támogatást kaptak volna tőletek...

2013. máj. 26. 00:22
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Én sem értem. Nekem Wolf Kati dala nem tetszett, se a szöveg, se a hang. Meg maga a nő sem. De ez egyéni vélemény. Viszont az, hogy ByeAlexet ennyire utálják, azt nagyon nem értem. Szerintem nagyon szép kis számmal indult a versenyen, pont az egyszerűsége miatt tetszett másországoknak, és a nyelvet is sokan szépnek tartották. A 10. helyezés bizonyítja, hogy igenis van igény ilyen zenékre!

Szerintem azért van sokaknak bajuk ByeAlexszel, mert úgy gondolják, hogy pl. Radics Gigit érdemesebb lett volna küldeni, őt jobban szerették, és ehelyett gyakorlatilag egy ismeretlen valaki ment az Eurovízióra.

2013. máj. 26. 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
30%

Hajj...

ByeAlex dalával nekem semmi problémám nem volt, kívéve hogy hamisabban énekelt el egy ilyen egyszerüü dalt, mint én egy operát.

Wolf Kati dala két okból volt jobb: történt valami a dalában (a szöveg mindkét dalnál semmitmondó volt viszont), és tudott énekelni.

Ennek ellenére örülök, hogy inkább Alex jutott ki Radics Gigi helyett, ByeAlex dala legalább nem volt tucatzene.

2013. máj. 26. 10:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, sajnos pedig egy ilyen versenyben igenis a tucatzenének van a helye, az egyedik alkotásokkal nincs semmi baj, kellenek is, de egy nemzetközi versenyen az emberek a mainstream zenére számítanak, és ezért van az hogy az emberek nem nézik jó szemmel hogy kijutott byealex.
2013. máj. 26. 12:32
 6/11 A kérdező kommentje:

"Wolf Kati dala két okból volt jobb: történt valami a dalában (a szöveg mindkét dalnál semmitmondó volt viszont), és tudott énekelni."

Csak az a probléma, hogy ami történt benne, az is rossz volt. Fülbemászó amúgy, de a lehető legrosszabb értelemben. Nem tudom, mint valami reklámzene, brrr. Engem a hideg ráz ki tőle a mai napig.

2013. máj. 27. 00:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Előző: LOL ehhez képest Alex bő 10 helyezettel előrébb végzett, mint Wolf Kati.

Nem feltétlenül értek ezzel egyet, bár nem nagyon néztem soha az euroviziót, szóval lehet, hogy igazad van.... De szerintem azért mert kicsiny hazánkban a széthajlítomazagyamat-merténvagyokamagyarwhitney kaliberű énekesek jelenleg a menők, az még nem azt jelenti, hogy a világ többi táján is. Sőt az is lehet, hogy elegük van már ebből. Még Alexünk itt megreformálja a dolgokat :P

2013. máj. 27. 00:34
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
mind a kettő ugyan olyan sz*r
2013. máj. 27. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Annak semmitmondó ByeAlex szövege aki annyira földhözragadt (enyhén fejeztem ki magam), hogy nulla a fantáziája (és agya)... peh
2013. máj. 29. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
És azt gondolom, hogy arról vitázni, vagy azt állítani, hogy a Kedvesem nem euróvízióra való... teljesen felesleges, körülbelül annyi értelme van mint egy süketnek ordibálni.. hisz egyértelműen bebizonyosodott, hogy ByeAlex dalának nagyon is sok keresnivalója volt a dalfesztiválon, sokkal több mint a legtöbb hazai jelölt, vagy akár a többi ország dala... lassan a kutya sem kíváncsi a puccpartis habcsókban és cukormázban fürdő előadásokra/dalokra.
2013. máj. 29. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!