Üdv! Kezdő elektromos gitár vennék melyik legyen? Epiphone lp-100 vagy epiphone g-310?
Kedves kérdező: "Néztem róluk infókat de több helyen is szidják őket nem tudom miért."
Azért mert egy az egyben sz*r gitárok. Ennyit elkérni ilyen teljesítményért már rablásnak számít. Ha normális gitárt szeretnél spórolj Vintage V100-ra. Azzal nem fogsz mellényúlni.
tulajdonképpen igaza van az előző két válaszolónak, azért annyit hozzátennék, hogy nincs az a gitár, amelyiket ne szaroznának :D tehát ha egy 250ezres schectert, vagy egy félmilliós gibsot, de ha egy 100ezres cortot is elemeznek, szóval hangszertől függetlenül, úgyis lesz olyan, aki beírja hogy mekkora szar gitár, meg hogy ennyiért jobbat lehet, és csalódtak benne.
Az, hogy melyiknek vastagabb a nyaka, az miért szempont? nem biztos az, hogy a vékony nyak kényelmesebb, sőt..ez kéztől függ, nekem sokkal kényelmesebb volt egy kicsit vastagabb LesPaul nyak, mint az ibaneznek ezek a nagyonvékony wizard vagy milyen nyakai. az már túl keskeny volt. ezt csak azért mondom, hogy ne az legyen a szempont, ha még nem gitározol, hogy melyiknek véknyabb a nyaka, mert nem attól lesz jó gitár :D
olyat nézz, aminek ragasztott nyaka van. a Vintage v100 az ragasztott, sokkal jobb mint ezek, de ha gyűjtesz egy kicsit, illetve használthoz talán gyűjtened sem kell, egy Epiphone Les Paul Standard vagy akár már csak a Studio is sokkal jobb ezeknél, sokat dob rajtuk a ragasztott nyak
Azért az említett gitárok, újonnan egy árkategóriával alacsonyabban vannak mint egy Vintage V100.
A G130ről nem tudok nyilatkozni, de a LesPaul 100, ár/érték arányban, a saját árkategóriájában, nagyon jó kis gitár.
Itt elég sokan írnak róla, és összességében elég pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!