Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Stagg gitárokról / kombókról...

Stagg gitárokról / kombókról vélemény vagy tapasztalat?

Figyelt kérdés

A lények az hogy kb fél éve vettem egy elektromos gitárt kombóval de a kombó 2 és fél hónap alatt elromlott...

Bevittem reklamálni de nem akarják elismerni a reklamációt mert állítólag én rontottam el mert túl hangosan játszottam rajta meg ilyesmiket papolt a csávó de szerintem egy kombónak nem szabadna 2 és fél hónap alatt elromlania még akkor sem ha csak maxon játszottam volna rajta.

Na és ez a kombó már 4 hónapja náluk van mert állítólag japánból kell rendelniük valami alkatrészeket hozzá (asszem VOX mini 3, ha jól emlékszem)

Na de térjünk a lényegre.

Szlovákiában élek és nálunk van egy ilyen bazár oldal ahol ezt találtam :

[link]

Az alatta lévő szöveg magyarul annyi, hogy alig használt.

Szerintetek megér 70 eurót?

Valamint találtam még ilyet is :

[link]

Elektroakusztikus gitár + pengetők + tok + capo 70 euró, de van rajta egy repedés (utolsó képen látható)

Vélemények?

U.I.: Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett csak próbáltam pontosan ecsetelni a helyzetemet.

Előre is köszi a válaszokat/véleményeket/tapasztalatokat

2013. máj. 22. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Személy szerint a Stagg lenne az utolsó előtti hangszer, amit vennék (az utolsó az a SoundSation.) nekem nem igazán jönnek be. A legtöbb Staggnek amit a kezemben fogtam, hogy is mondjam olyan.. kínai fílingje van. Persze, ha kezdő az ember és csak otthoni gyakorlásra kell, akkor még talán nem is annyira rossz választás, de ilyen árban már vennék inkább egy nagyon alap Squier gitárt! Az erősítőről meg nem tudok véleményt mondani, mivel nem használtam sose. Valószínűleg nem egy Orange vagy Marshall minőség, de mindenképpen próbáld ki, mielőtt beleugrassz egy üzletbe. Ja és annál nagyobb hülyeséget, hogy "túl hangosan játszottál rajta" még sosem hallottam. Csak nem tudnak mit kitalálni annak érdekében, hogy ne nekik kelljen megjavíttatni, hanem te vegyél újat.
2013. máj. 25. 22:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, sokat segített! Valószínűleg inkább keresek valami más üzletet akkor. A kombót meg tudom hogy csak kifogásokat keresnek, 2 hetente járok be az üzletbe ahol vettem és mindig csak találgat a csávó hogy miért nincs meg, már 4 hónapja ottvan de ha veszek újat azt már tuti nem náluk fogom...

Köszi mégegyszer ! :)

2013. máj. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!