Stagg gitárokról / kombókról vélemény vagy tapasztalat?
A lények az hogy kb fél éve vettem egy elektromos gitárt kombóval de a kombó 2 és fél hónap alatt elromlott...
Bevittem reklamálni de nem akarják elismerni a reklamációt mert állítólag én rontottam el mert túl hangosan játszottam rajta meg ilyesmiket papolt a csávó de szerintem egy kombónak nem szabadna 2 és fél hónap alatt elromlania még akkor sem ha csak maxon játszottam volna rajta.
Na és ez a kombó már 4 hónapja náluk van mert állítólag japánból kell rendelniük valami alkatrészeket hozzá (asszem VOX mini 3, ha jól emlékszem)
Na de térjünk a lényegre.
Szlovákiában élek és nálunk van egy ilyen bazár oldal ahol ezt találtam :
Az alatta lévő szöveg magyarul annyi, hogy alig használt.
Szerintetek megér 70 eurót?
Valamint találtam még ilyet is :
Elektroakusztikus gitár + pengetők + tok + capo 70 euró, de van rajta egy repedés (utolsó képen látható)
Vélemények?
U.I.: Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett csak próbáltam pontosan ecsetelni a helyzetemet.
Előre is köszi a válaszokat/véleményeket/tapasztalatokat
Köszi a választ, sokat segített! Valószínűleg inkább keresek valami más üzletet akkor. A kombót meg tudom hogy csak kifogásokat keresnek, 2 hetente járok be az üzletbe ahol vettem és mindig csak találgat a csávó hogy miért nincs meg, már 4 hónapja ottvan de ha veszek újat azt már tuti nem náluk fogom...
Köszi mégegyszer ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!