Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Voltatok Miyavi koncerten?...

Voltatok Miyavi koncerten? Milyen volt?

Figyelt kérdés
sajnos én nem tudtam elmenni :(, valaki leírná mi történt? :)
2009. okt. 3. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Voltam. Röviden:iszonyat jó volt.

Miyavi eszméletlenül mozog-gitározik-énekel. A mozgása egyenesen fantasztikus élőben. Olyan szintű fanservice volt az egész koncert... hogy miket tudott csinálni azzal a gitárral.... beszélt a kislányáról, arról, hogy mind egy nagy család vagyunk, a fanklubjáról meg ilyenekről, kimondta magyarul, hogy "köszönöm" és "szeretlek" (utóbbiról youtube-on láthatsz vidit, amúgy nem értem mért kellett videózni, külön fel hívták a figyelmet, hogy ne videózz, inkább élvezd a koncertet... ehhez képest rengeteg "kamerafényt" lehetett látni...)

Elénekelte (többek között) a SuperHero-t, szerintem azon volt az egyik legnagyobb tombolás.:)

Locsolták a közönséget...mondjuk az durva volt, amikor "leköpte" az embereket:D

Egyetlen hibája az volt, hogy az átlagéletkor (mármint a közönségé) kábé 14 év volt....:S De hallottam már 10 évesről is.... Ja, és mondani se kell, hogy a közönség 98%-a lány volt:)

Jó sokat beszélt angolul, a híresztelések ellenére tudd angolul (mostmár megtanult:D), aki nem értette, hogy mit mond, az max is a közbe síkitások miatt volt....

"Megtanította" a közönséget egy-két japán szóra, az egyik nagyon gáz lehetett, mert az egész zenekar elröhögte magát... vagy azért mert rossz volt a kiejtés, vagy azért mert hülyeséget jelentett....

Jaj, és ne feledkezzünk meg a zenekaráról sem, ők is nagy figurák:D

2009. okt. 3. 23:34
 2/13 A kérdező kommentje:
ááá..az annyira jó hangzik xD, volt még valaki? aki részletesen leírná ? ( mint pl az első :), annyira sajnálom, hogy nem tudtam elmenniiii..:(
2009. okt. 4. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:

bemásolom amit az oszitársamnak írtam. :D

"ordítotunk meg síkítoztunk meg ugráltunk. miyavi emg meg megkérdi h ARE YOU READY TO FUCK ME? XD meg meg ordítottunk h yeah. meg mondott valamit japánul és mi is mondtuk és ő emg vigyorgot. meg egy csaj elájult az első sorba és miyavi meg kérdi h "are you oke?" meg meg neg mondta h " köszönöm" meg h "óriás" az óráisnál ordítottunk utána még egy óriás még nagyobbat. és annyira édes volt mikor magyarul próbált hozzánk beszélni. Meg mindig ordította h imád minket meg h szereti a magyar rajogókat. a magyar közönség nagyon hálás. ezt msot is megmutattuk :D"

amúgy amit japánul mondatott velünk az enyit jelentet h ő a legjobb.

a zenekar tagjai meg nagyon nagy arcok :D

2009. okt. 4. 16:39
 4/13 anonim válasza:

Helosziasztok.ohohoo.ott voltam.20percenként elsírtam magam..nem gondoltam,hogy valaha is láthatom,szóval nagyon boldog voltam.

Eléggé elöl álltam a barátnőmmel..ő majdnem meg is fogta,de valakinek a sálja beleakadt a fülbevalójába és majdnem letépte a fülét...úgy hogy inkább lemondott Miyaviról.Azon lepődtem meg,hogy a hangja pont ugyan olyan mint a felvételeken,ami elég nagy teljesítmény.Na meg ahogy kinéz,pont mint a képein.Szóval a koncert nagyon szuper volt...az az ájulás nem kellett volna..de sebaj.

Eddig is szerettem,de most még jobban..

2009. okt. 26. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Ez az a buzzzi, aki nőnek néz ki? :D
2010. jan. 3. 19:57
 6/13 A kérdező kommentje:
őőő..igen xD. De nem az, felesége van ( ha jól tudom ) :D
2010. jan. 4. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:
és gyereke, és nem kéne senkit diszkriminálni a kinézete miatt....
2010. jan. 4. 19:46
 8/13 anonim ***** válasza:
De a kinézetéről ő tehet.
2010. jan. 5. 13:43
 9/13 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki, ha így tud énekelni :)
2010. jan. 5. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért, tényleg csak a hangja miatt szeretitek? Azért erre lenne egy fogadásom. :)
2010. jan. 5. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!