Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A mostani eurovízión Svédorszá...

A mostani eurovízión Svédország hogyan tudta ilyen rosszra csinálni a szavazást? Szerintem bunkóság volt.

Figyelt kérdés

Az a rész, amikor a 39 ország bemondta a szavazatait. Hogyan tudták ennyire rosszul kivitelezni?

~ nagyon rosszak voltak a kapcsolódások, Bulgáriánál pl várni kellett

~ sürgették a bemondókat, hogy minél gyorsabban mondják a szavazatokat

~ csomószor nem is mutatták a képernyőt és a pontokat, hogy ki mennyit kapott

És ami szerintem nagy bunkóság volt, az az, hogy a végén, még lett volna 4 ország, aki bemondta volna a szavazatát, de nem mondhatta be, mert abbahagyták a szavazatok bemondását 4 országgal a vége előtt, és kijelentették, hogy Dánia a nyertes. Jó tudom, hogy ez már akkor biztos volt, de azért némileg itt-ott sorrendet módosított volna az a 4 ország még (nem Dániával).

Azért szerintem bunkóság volt, hogy azokat egyszerűen hagyták a fenébe.

Ti mit gondoltok? Mi a véleményetek?

2013. máj. 20. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Csak Bulgáriánál kellett várni a rossz kapcsolat miatt

2. Azért sürgették, mert időhöz vannak kötve

3. Mindig mutatták a pontokat

4. A utolsó 4 ország szavazatait is mutatták, csak mivel eldőlt,h Dánia nyert -és ezzel mindenki tisztában volt- megmutatták h örül a versenyzőjük és tartottak kb fél perc szünetet, szóval nem hagyták ki az utolsó 4 országot se

Szumma: nem tudom,h te mit néztél... xD

2013. máj. 20. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Én az eurovisio.tv-t néztem, interneten.
2013. máj. 20. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
én az m1-en azon minden volt
2013. máj. 20. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
A weboldalon közvetített videóban is benne volt minden, igaz, hogy megszakították, de az utolsó 4 ország is leadta a szavazatát.
2013. máj. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!