A mostani eurovízión Svédország hogyan tudta ilyen rosszra csinálni a szavazást? Szerintem bunkóság volt.
Az a rész, amikor a 39 ország bemondta a szavazatait. Hogyan tudták ennyire rosszul kivitelezni?
~ nagyon rosszak voltak a kapcsolódások, Bulgáriánál pl várni kellett
~ sürgették a bemondókat, hogy minél gyorsabban mondják a szavazatokat
~ csomószor nem is mutatták a képernyőt és a pontokat, hogy ki mennyit kapott
És ami szerintem nagy bunkóság volt, az az, hogy a végén, még lett volna 4 ország, aki bemondta volna a szavazatát, de nem mondhatta be, mert abbahagyták a szavazatok bemondását 4 országgal a vége előtt, és kijelentették, hogy Dánia a nyertes. Jó tudom, hogy ez már akkor biztos volt, de azért némileg itt-ott sorrendet módosított volna az a 4 ország még (nem Dániával).
Azért szerintem bunkóság volt, hogy azokat egyszerűen hagyták a fenébe.
Ti mit gondoltok? Mi a véleményetek?
1. Csak Bulgáriánál kellett várni a rossz kapcsolat miatt
2. Azért sürgették, mert időhöz vannak kötve
3. Mindig mutatták a pontokat
4. A utolsó 4 ország szavazatait is mutatták, csak mivel eldőlt,h Dánia nyert -és ezzel mindenki tisztában volt- megmutatták h örül a versenyzőjük és tartottak kb fél perc szünetet, szóval nem hagyták ki az utolsó 4 országot se
Szumma: nem tudom,h te mit néztél... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!