Kedvenc számotok Florence Welchtől?
What the water gave me szinte egyértelműen a kedvencem, de a Heartlines is zseniális. Szeretném is egyszer magamra tetováltatni, hogy ,,Just keep following the heartlines on your hand" :)
Most viszont így belegondolva, minden számuk nagyon jó. Florence egy elképesztően tehetséges énekes, nem tudok betelni a hangjával és az előadásmódjával. Remélem hamarosan eljönnek Magyarországra is, mert nagy betűkkel szerepel a bakancslistámon, hogy egyszer ott legyek egy koncertjükön.
Hát igen, azok is mind zseniálisak, de ott van még a Lover to lover, All this and Heaven too, No light, no light, Only if for a night.. és hú de sokáig tudnám még sorolni :) óóó és a Cosmic love!! Egyébként amióta ezt hallottam: http://www.youtube.com/watch?v=Yc67Kain_Xc , nagyon várom, hogy akusztikus verziója is legyen a Sweet nothingnak. Így nekem még jobban tetszik.
Most szerintem egy új lemezen dolgoznak, mert egész nyáron csak egy koncertet adnak, pedig végig szokták fesztiválozni Európát. Jövetnének már a Szigetre is.. nagyon sokan kérik őket. Tuti az első sorban lennék, valamilyen táblával a kezemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!