Mesélnétek nekem a rap-ről? (lent)
Figyelt kérdés
5 hónappal ezelőtt nagyon rákattantam a rap-re. azóta nincs nap hogy ne hallgatnék, inkább csak magyart hallgatok, itt csak az a probléma hogy nem tudok ilyen apróságokat.. pl annyi hogy Essemm-nek GP a kiadója, Mr. Busta-nak RTM (már ha ezt jól tudom) és az zavar hogy néhányan beleszólnak hogy nem is tudok mindent a rapről és 'menőzök'.. meg van ez a hip hop, underground rap, és nemtudom hogy melyik előadó melyikhez tartozik.. amiket hallgatok az Killakikitt, Essemm, Tirpa, néha Tkyd,Day,Mr Missh .. légyszi ne nézzetek hülyének, csak egy normális választ várok .. köszi 14/L2013. máj. 19. 21:10
1/1 A kérdező kommentje:
és hogy pl mi az a 1/12 stb ..
2013. máj. 19. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!