Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X faktor nyílt válogató május...

X faktor nyílt válogató május 25-én, van olyan aki jelentkezik? Esetleg olyan, aki már volt anno ilyen meghallgatáson? Mesélnétek picit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék elmenni a meghallgatásra, de picit tartok is tőle... ez ugye még a mentorok előtti selejtező, ahol a producerek előtt kell énekelni... Ide is kell vinni zenei alapot? Milyenek odabent az emberek? Ilyen késői válogatóra még nem volt példa... vannak olyanok, akik a második fordulóra mennek most szombaton, akkor ez most hogy megy? Aki erre elmegy, az neki az első forduló és lesz még x valamennyi? vagy?

Ti hogy éltétek meg a jelentkezést és a castingot, milyen volt?

2013. máj. 18. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is most megyek először. De úgy, hogy még márciusba jelentkeztem, és most hívtak vissza.. Erre most nézem hogy ez egy nyílt nap ahova akárki elmehet..

egyébként itt még RTL-esek hallgatnak meg, de olvastam neten hogy volt akit többször behívtak ilyen RTL-es meghallgatásra. Amikor hívtak telefonon, mondták hogy 3 számot tanuljak be, lehetőleg külföldit, és elvileg nincs zenei alap, nem is kell vinned.

2013. máj. 20. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:

hát engem nem érdekelnek, én viszem a saját magam által kiválasztott dalocskákat! :D - meg zenei alapot is a biztonság kedvéért :)

De ha nincs zenei alap, akkor kissé nehézkésebb (pl, ha egy tök komoly számot adsz elő...) No, de ez is megoldható.

2013. máj. 20. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:

igazából arra nem emlélszem hogy mondta-e hogy kell-e zenei alap... :D de lehet.. inkább vigyél :D

Egyébként mit énekelsz?

(Ha megnézed ezt a videót ebből is deríthetsz ki információkat:

http://www.youtube.com/watch?v=QnKHdPvekjc

itt igaz hogy ez nem a központi válogatás de ha figyeled lehet hallani hogy van zenei alap... :D szóval lhet hogy igazad van és kell vinni. )

2013. máj. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!