X faktor nyílt válogató május 25-én, van olyan aki jelentkezik? Esetleg olyan, aki már volt anno ilyen meghallgatáson? Mesélnétek picit?
Nagyon szeretnék elmenni a meghallgatásra, de picit tartok is tőle... ez ugye még a mentorok előtti selejtező, ahol a producerek előtt kell énekelni... Ide is kell vinni zenei alapot? Milyenek odabent az emberek? Ilyen késői válogatóra még nem volt példa... vannak olyanok, akik a második fordulóra mennek most szombaton, akkor ez most hogy megy? Aki erre elmegy, az neki az első forduló és lesz még x valamennyi? vagy?
Ti hogy éltétek meg a jelentkezést és a castingot, milyen volt?
Én is most megyek először. De úgy, hogy még márciusba jelentkeztem, és most hívtak vissza.. Erre most nézem hogy ez egy nyílt nap ahova akárki elmehet..
egyébként itt még RTL-esek hallgatnak meg, de olvastam neten hogy volt akit többször behívtak ilyen RTL-es meghallgatásra. Amikor hívtak telefonon, mondták hogy 3 számot tanuljak be, lehetőleg külföldit, és elvileg nincs zenei alap, nem is kell vinned.
hát engem nem érdekelnek, én viszem a saját magam által kiválasztott dalocskákat! :D - meg zenei alapot is a biztonság kedvéért :)
De ha nincs zenei alap, akkor kissé nehézkésebb (pl, ha egy tök komoly számot adsz elő...) No, de ez is megoldható.
igazából arra nem emlélszem hogy mondta-e hogy kell-e zenei alap... :D de lehet.. inkább vigyél :D
Egyébként mit énekelsz?
(Ha megnézed ezt a videót ebből is deríthetsz ki információkat:
http://www.youtube.com/watch?v=QnKHdPvekjc
itt igaz hogy ez nem a központi válogatás de ha figyeled lehet hallani hogy van zenei alap... :D szóval lhet hogy igazad van és kell vinni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!