Milyen az az 'Ambient Metal'? És hány alműfaja van pontosan? És van köze a Gothic Metalhoz?
Ezzel az Ambienttel kapcsoaltban rengetegfélét találtam:Ambient metal,Black ambient,Dark ambient,Funeral doom metal,stb.
Csak egyszer az életben valaki listázná nekem az összes Metálműfajt...ember legen a talpán,aki kiigazodik ezen a rengeteg műfajon.
Előre is köszönöm a segítséget!(megj.:keresgéltem,de nem jutottam sokra.)
*kapcsolatban
*legyen a talpán
Elírtam :)
Az Ambient metal: az atmoszférikus zene keveredik a metállal, Black Ambient: keveredik a Black metallal, A Dark Ambient rituális zenének is jó (mellesleg, aki a sötétségre vágyik, annak is tökéletes). A Funeral Doom az egy teljesen más műfaj.
Van még a Noise, ami tényleg csak erős idegzetűeknek ajánlott, mert az ember füle szétreped a pattogástól, recsegéstől. Az egy zajmassza.
Space Ambient: Az univerzum zenéje, vagyis utazás az univerzumban, olyan képet tár a hallgató elé. Pl: Steve Roach.
Industrial Ambient: Pl: Melek-Tha, Mz-412. Rituális, apokaliptikus zenék.
Gothic metal-hoz annyi köze, hogy közel áll hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!