Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitár: Ezt hogy fogjam le?

Gitár: Ezt hogy fogjam le?

Figyelt kérdés

[link]

E1->E6

0-4-2-1-0-X

Nem tudom elérni a 4-est.

2013. máj. 13. 16:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen el tudom érni,de bárhogy is próbálom az minimum 5 másodperc,hogy elérjem.
2013. máj. 13. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Utóbbi mondat kissé félresikerült: kb. 5 másodperc mire be tudom állítani jól az ujjaimat,hogy ne legyen rossz hangzás?
2013. máj. 13. 16:30
 3/5 Bereczki Réka válasza:
Háát.. Csak annyi, hogy sokszor próbálgasd lefogni és majd egy idő után menni fog.... Más lehetőség nincs..
2013. máj. 13. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt csak gyakorlással lehet. És ez még nem is nehéz fogás, ennél vannak sokkal szopatósabbak is.

Gondolom az ujjrended jó: Az A húron a C#-t kisujjal fogod, az E és G# hangokat pedig középsőujj, mutatóujj.

Ha nem tudod elérni a 4. közt az baj. Lehet hogy rossz a kéztartásod? Vagy egyszerűen rövidek az ujjaid?

Esetleg próbáld meg így fogni az akkordot: 0-2-2-1-2-x

Bár ez se egyszerűbb mert kiss helyen van sok ujj. Ki kell próbálni hogy hangzik az adott számban, meg könnyebb-e lefogni.

2013. máj. 14. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam,

0-E1

4-H

2-G

1-D

0-A

X-E6

2013. máj. 14. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!