Hogyan kezdjem el?
Az a helyzet, hogy nagyon szeretnék híres(vilaghiru lenni) tobb mint egy eve neztem hogy mibe lehetnék jo. vegul a rapnel kotottem ki. felre ne ertsetek nem a rengeteg karomkodas miatt hanem a rimek miatt. csak az a bajom hogy magyarorszagon nagy sok a kamu rapper aki studio nelkul toltik fel a minosegtelen videoikat youtube-ra es ez engem eltantorit hogy nehogy enis vagy masik is ilyen kamurappernek nevezzenek.
amugy még annyit hogy nagyon befojassal vannak ram Eminem, Dr Dre, Wiz Khalifa szamai. szinte mindegyiknek leforditom a szovegeit hogy ertsem mirol szol az adott szam. erdemes lenne elkezdeni? esetleg angolul?
koszonom a segitsegetek vagy a velemenyeteket.
1. megtanulsz írni (legfontosabb!)
2. ha studió nélkül töltesz fel egy videót, ahol a minőség nem a legjobb, de legalább látunk tőled valami munkát, még mindig jobb, mint ha nem lenne semmi, ha tehetséges vagy, úgyis tetszeni fog
3. nem leszel világhírű, mivel ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!