Mi a kedven számotok a Hollywood Undeadtól?
Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok :) amúgy nekem: I am, dead bite, delish
, one more bottle
2013. máj. 6. 22:22
12/20 bojtosloretta válasza:
Everywhere I Go, young, dead in ditches, lump your head,hear me now, been to hell
És még sorolhatnám...
13/20 bojtosloretta válasza:
Bocsi kihagytam az egyik legjobb UNDEAD!!:)
14/20 anonim válasza:
We are ,young, undead ,street dreams sell your soul everywhere i go ,comin'in hot ,I am ,lump your head ,gansta sexy ,medicine ,lights out ,levitate ,been to hell ,city ,le deux ,believe ,this love this hate ,no other place ,rain ,outside ,another way out ,apologize ,coming back down ,glory ,bottle and a gun ,dead bite ,delish ,pour me ,california ,from the ground ,new day ,no.5 ,hear me now Hát röviden ezek a kedvenc számaim .Szerintetek egy kicsit sok!
15/20 A kérdező kommentje:
Wow utolsó, látom nagy rajongó vagy :D
2013. júl. 12. 19:08
16/20 anonim válasza:
34-et felsoroltál a 63-ból :DDD
nekem a pigskinés az undead tetszik legjobban
17/20 anonim válasza:
Hát igen ,bírom őket egy kicsit nagyon :D
18/20 anonim válasza:
#17 Most az első az a dalszöveg, vagy két szám :DDD
19/20 Sárii_x válasza:
Nekem a One More Bottle:) de amiket még imádok tőlük az a Delish,We are, Comin in hot, Pain, no.5 meg kb az osszes:D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!