Közös fürdőzéshez milyen rock számot ajánlotok?
A párom és én is szinte csak rockot hallgatunk,jövőhétvégén üres lesz a ház és arra gondoltam hogy főzök meg sütök neki valamit,és mivel sarokkádunk van simán elférnénk benne ketten.
Persze nem ott ennénk,ott csak borozgatnánk és utána ami éppen jön,de a hangulathoz kéne zene is,lehetőség szerint olyan ami mindkettőnknek tetszene.
Előre is köszi!
19L
Gondolom akkor kicsit lassabb számokat keresel.
-a Pierce The Veil-től az egész Collide With the Sky album
-a Joy Division Unknown Pleasures albuma
-All Time Low-tól pár szám (Under a paper moon, Therapy)
-30 seconds to Mars-tól: Alibi, 100 suns, Hurricane, Conquistador
-esetleg ha elviselitek a vonósnégyest, akkor a Citamin String Quartet számai, az én kedvencem a Guns n Roses Tribute :)
mindenképpen hallgasd meg őket, mielőtt beteszed, de remélem ilyesmikre gondoltál, sok sikert :)
Valami szerelmes számok esetleg :)
Edda Művek-Álom ez a nap
Edda Művek-Én vagyok én
Edda Művek-Szerelem virága
Edda Művek-Feléd nyújtom a kezem
Edda Művek-Te talán megértesz
Edda Művek-Elmondom majd
Edda Művek-Csak veled
Edda Művek-Szerelmem, szerelmem
Remélem valamelyik tetszeni fog nektek :)
tudom,de ettől függetlenül még kifizeti a pénzt a koncertekre:D
amúgy annyi hogy az egyik haverjának is van bandája,ők meg kölcsönadtak egy basszusgitárt egy már befutott bandának és nem adták még vissza,így meg "tesóságból" ő is utálja a magyar bandákat,azt ne kérdezed hogy a haverjai bandájához hogy viszonyul
Faja Road-nem kell más
Depresszió-egymás iránt
Hid el ezek tuti bejönnek majd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!