1/8 anonim válasza:
Szerintem ha nem szeretnl kiszúrni magaddal, akkor egyiket sem. De ha mármindenképpen választani kell, inkább az első.
2/8 A kérdező kommentje:
Mér lenne kiszúrás ?
2013. máj. 4. 12:01
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy tudsz ajánlani ?
2013. máj. 4. 12:02
4/8 anonim válasza:
Ezek nagyon fos erősítő! [link] Ez jó cucc
5/8 anonim válasza:
Kedves Kben2000, nem bántásból mondom, de tegnap én írtam a te kérdésedre, hogy ez az erősítő szerintem jó, illetve teljesen tanácstalan voltál, hogy milyen erősítőt kellene venned, mert eddig csak akusztikus gitárod volt, így az elektromos cuccokról löveted sincs. Most pedig már osztod az észt? Nekem ez kicsit furcsa.
6/8 anonim válasza:
Igen mert ma megnéztem és kipróbáltam és tényleg az! A gitár amit ajánlottak vintage v 100 at nem próbáltam. Az erősítőt meg megfogom venni ha a gitárt is megnéztem
7/8 anonim válasza:
De nem hinném hogy van ebbe valami baj mert kipróbáltam amit írtál,de ha ez baj lenne bocsánat. Tudod ami kell nekem azt megyek és megszerzem ezzel is így voltam
8/8 anonim válasza:
Illetve olyat akartam venni és lebeszéltek róla. Ugyan is kerek már 1 éve erősítőt én csak tovább adtam amit mondtak nekem,de nem is magyarázkodnák tovább mert ettől most olyan rossz érzésem lett mintha valami hű ,de rosszat tettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!