Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg koppint/lop ötleteket...

Tényleg koppint/lop ötleteket más együttesektől a Depresszió zenekar?

Figyelt kérdés
Többször hallottam erről. Ha igen, akkor melyik zenekaroktól és számaikról?

2013. ápr. 29. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy az olyan zenekaroknak mint a depi, road, tcs,alvin, meg még talán a rómeó vérzik elég hasonló a hangzásvilága, ezért mondják sokan hogy kopiznak. persze a zenéjük attól még jó, és semmi baj nincs velük :)
2013. ápr. 29. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
előző,az alvinékat nem soroltam volna oda,de a többivel egyet értek :)
2013. ápr. 30. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Akik ezt mondják,alapvetően nem hallgatnak sok depressziót!

Én elég rég hallgatok már lassan 4 éve,és ahogy hallgatok más együtteseket is,azt azért meg lehet figyelni hogy a depi egy eléggé sajátos világban mozgó zenekar. Attól hogy egy másik bandának van 1-4 mp-es hasonló gitár része nem egyenlő hogy ők koppintsák! Alapból belül is eléggé megoszló a zenei világuk,mert pl: basszerosuk-metál/trash metál-t hallgat amíg pl:énekesük-klasszikus,modern rock-ot hallgat!

Általában ezeknek a 2-őnek a keveréke a depi! A jön a reggel-hez hasonló zenei számot nem is lehet találni, vagy a mi forradalmunkhoz!

Én ezt mondom,de ha valaki nem ért egyet szívesen meghallgatom :D

2013. máj. 1. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért az igaz, hogy a korai időben elég jól tetten érhető zenei hatásaik voltak. Emlékszem, hogy amikor 2000-ben az év végi Tankcsapda koncerten láttam őket előzenekarként, elég sok számnál összenéztünk a haverokkal, hogy bizony ez a téma is ismerős valahonnan.

Azóta azonban rengeteget fejlődtek, kialakult a saját stílusuk, zenei világuk. Lopással nem vádolnám őket.

2013. máj. 1. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!