Tényleg koppint/lop ötleteket más együttesektől a Depresszió zenekar?
Akik ezt mondják,alapvetően nem hallgatnak sok depressziót!
Én elég rég hallgatok már lassan 4 éve,és ahogy hallgatok más együtteseket is,azt azért meg lehet figyelni hogy a depi egy eléggé sajátos világban mozgó zenekar. Attól hogy egy másik bandának van 1-4 mp-es hasonló gitár része nem egyenlő hogy ők koppintsák! Alapból belül is eléggé megoszló a zenei világuk,mert pl: basszerosuk-metál/trash metál-t hallgat amíg pl:énekesük-klasszikus,modern rock-ot hallgat!
Általában ezeknek a 2-őnek a keveréke a depi! A jön a reggel-hez hasonló zenei számot nem is lehet találni, vagy a mi forradalmunkhoz!
Én ezt mondom,de ha valaki nem ért egyet szívesen meghallgatom :D
Azért az igaz, hogy a korai időben elég jól tetten érhető zenei hatásaik voltak. Emlékszem, hogy amikor 2000-ben az év végi Tankcsapda koncerten láttam őket előzenekarként, elég sok számnál összenéztünk a haverokkal, hogy bizony ez a téma is ismerős valahonnan.
Azóta azonban rengeteget fejlődtek, kialakult a saját stílusuk, zenei világuk. Lopással nem vádolnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!