Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz lenne ha ezt csinálná egy...

Gáz lenne ha ezt csinálná egy kezdő zenekar?

Figyelt kérdés
ha mondjuk kibérelnek egy nagyobb helyet (tegyük fel pecsa) és ott forgatnának egy koncert klipet úgy, hogy nagy közönséget toboroznának (úgy hogy általában csak kis helyeken, max 50fős közönség előtt játszanak) hogy híres zenekar látszatát keltsék.. az, hogy mennyi értelme van ennek az most mindegy(ennyi pénzből egy komoly klipet is meglehetne csinálni sztem) csupán ez így eszembe jutott.. nemtudom, hogy ilyet csinált-e már valamilyen zenekar..
2013. ápr. 26. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden kezdő zenekar álma lehetne hogy megtöltse a pecsát. A probléma ott kezdődik, hogy a pecsába, ha jól tudom 5000 ember tud beférni. Na most. Ha ti 5000 embert tudtok mozgósítani csak egy klip kedvéért, akkor már nem lennétek amatőrök, hanem profik, befutottak. Most vonatkoztass el a pecsától, mert írtad, hogy "nagyobb helyet" bérelnél. Ott ugyanez a helyzet. De ha mondjuk van kb száz mozgósítható rajongó, azzal már lehet csalni kicsit. Ezt tudom mert voltam ilyen forgatásokon mint rakodó. Kb 20 ember állt, és csápolt a kamera előtt, mögötte senki, és mikor visszanéztem olyan hatása volt, mintha egy telt házas buli lett volna. Ugyanígy a felülnézet is. Felállt a sok statiszta 5 sorba, és ott ugráltak. A kép 70%-át a színpad töltötte ki, a maradékban meg a "zúzda" látszott ahogy együtt tombolnak velük. Vannak optikai trükkök amiket be lehet vetni, csak okosan és mértékkel kell használni.

Összegezve:

Nem lenne hülyeség, kezdő zenekartól meg igen bátor lépés volna. Tudomásom szerint még nem csinált ilyet egy kezdő zenekar se. Viszont egyet mindenképpen tanácsolnék, és ha ezt megkerülitek, akkor lehet hogy beletörik a bicskátok ebbe az egészbe. Kerítsetek egy jó operatőrt, és egy rendezőt!!!. Semmiképpen se magatok, vagy haverral csináltassátok, aki már életében 2x fogott kamerát a kezében!!!

Amúgy sok sikert kívánok mindenhez :)

2013. ápr. 26. 18:52
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

ahogy látom azthitted én akarok csinálni így videóklipet.. nincs zenekarom, nem zenélek semmilyen formában.. szoktam mindenféle hülyeségen gondolkodni.. reggel épp ez jutott eszembe:D

2013. ápr. 26. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos valóban. Naivan azt hittem csak az kérdez ilyet, aki érdekelt a dologban...

Javasolnám, hogy legózzál. Az leköti a figyelmedet, és használhatod az élénk fantáziád :)

2013. ápr. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!