Interneten lehet megtanulni gitározni? Ha igen, akkor hol?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 17:52
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom h nem az utazáshoz illik,de mikor a zenére kattintottam,ez jött be:-S Azért nem tudna valaki válaszolni?:-)
2009. szept. 25. 18:39
3/7 anonim válasza:
Regisztrálj ezen az oldalon: [link] és írd be a Keresőbe, hogy gitár - ki fog adni pár könyvet, amelyik szimpatikus, töltsd le, és olvasgasd =)
4/7 A kérdező kommentje:
kösziiii !!!!:-)
2009. szept. 25. 18:49
5/7 anonim válasza:
Szia, a youtou-bon is megtanulhatsz, ott van mindenfele oldal, akar uszni, teniszezni...stb, mindenfelet meg lehet tanulni!
6/7 anonim válasza:
jaj már mien könyvek??? a sz@rt!! mit akarsz könyvől? azzal semmire nem jutsz (N)
1. töltsd le GUITAR PRO 5 - öt ( nincs 1 giga )
2.halgass rock n rollt, kedvenc zenéidnek a "guitar pro" kottáit ( TAB!) , töltsd le a www.ultimate-guitar.com oldalon, ird be a keresőbe a számot keresd ki, és kattints a "pro " ra és akk a progival le tod jácani, és kitanulhatod onnan, és persze kezdőként kapcsol be az érintő padot, az megmutatja kis képbe hogy hol kel l lefogni, nagyon fassza egy progi, pár hónap alatt én már a wah wah (scom) solo-t tanulom :) hajráá
7/7 anonim válasza:
Youtube,beírod pl. How to play és a szám címét... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!