Chris0823 kérdése:
Baj van a zenei ízlésemmel? Nem tudom nekem nem jönnek be ezek a: Selena Gomez meg Pitbull meg Justin Bieber meg psy sem. én inkább olyan: muse AC/DC metalica ramones green day beatles jet. Orson paramore motörhead stb.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 15:13
21/29 anonim válasza:
Sztem aki azokat szereti, amiket te először írtál, csak azért szereti, mert az a menő, de amiket szeretsz, azok legendák. Pitbull meg Selena Gomez 10 év múlva nem fog jelenteni semmit.
22/29 anonim válasza:
nincs, viszont a greenday nagyon gáz.... olvasom hogy tökjófej lehtsz(metalica acdc) és erre ott van az a sírós műrock b.zioarádé greenday.... :/ ez egy emós f.s
23/29 anonim válasza:
Épphogy neked van jó zenei ízlésed.;D
24/29 anonim válasza:
Én nem az általad felsorolt zenéket hallgatom, de én is hasonlókat. (Kicsit lágyabb rockot, mondjuk Bon Jovit például.) De az gáz, hogy itt tartunk, hogy ez ciki.
25/29 anonim válasza:
nyányányááá BÉNA VAGY! És nem azért mert ezt hallgatod. hanem mert tudod, hogy most csak a rock számít jó zenének, és azért, hogy kinyalják a segged is ilyen kérdéseket teszel fel.
26/29 anonim válasza:
Utolsó egyébként mond valamit.
27/29 anonim válasza:
Szerintem is. Így jobbban átgondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!