Muse vagy Linkin Park?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?2013. ápr. 20. 13:30
1/26 anonim válasza:
Én a Linkin Parkra szavazok, mert az az egyik kedvenc együttesem, Muse-tól meg csak pár számot ismerek.
2/26 anonim válasza:
én is inkább a linkin parkra szavaznék :)
19L
3/26 anonim válasza:
Linkin nagy kedvencem volt olyan 16 éves korom körül, de azt hiszem kinőttem őket, pedig a mai napig nagyszerű alkotásnak tartom a Hybrid Theory albumukat. Pont a napokban hallgattam meg újra és 2013-ban is azt mondom, hogy maradandó zene. De ma már sokkal inkább a Muse-ra mondom, hogy életem meghatározó zenei élménye volt és a mai napig is az. (mindkét zenekar zenéjét jól ismerem egyébként).
27 L
4/26 anonim válasza:
Nekem a Linkin Park, a Muse-t is szeretem, de nem sok számukat ismerem egyelőre :)
5/26 anonim válasza:
Inkább Linkin Park, de van pár kedvenc zeném a Muse-tól is :)
6/26 anonim válasza:
Egyik sem. Háháháhhháááháá :D Boldog 420-at :DDD
7/26 anonim válasza:
Linkin Park, de a Muse is elég jó!:)
8/26 anonim válasza:
Linkin Park! Magamtól ismertem meg, és nagyon megszeretem! : )) 15/L
9/26 chris0823 válasza:
én inkább Muse-os vagyok de a Linkin Parknak is vannak jó számai pl: Breaking the Habit.de mindenkinek más tetszik ezért nincs olyan hogy az egyik jobb a másiknál!
10/26 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, egyik sem jobb a másiknál, itt mindenki saját ízléséből adódóan válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!