Miért gondolja azt néhány pasi, hogy alig találni olyan csajokat akik utálják jb-t, sp-t,1d-t, és még sorolhatnám? 16l
Figyelt kérdés
sok helyen nyomatják ezt h istenítenek kb ha nem szereted őket. én se szeretem s nem nagy dolog. mi ebben nagy szám (egyeseknek)?2013. ápr. 18. 19:38
1/7 anonim válasza:
amúgy ja.ehhez mást nem igazán tudok hozzáfűzni. :D 14/L de igazad van,én se értem ezt...én nemhogy utálom,egyenesen rocker vagyok,és mindenki úgy néz rám,mint 1 UFO-ra
2/7 A kérdező kommentje:
épp ez az. én is sokkal inkább rockos, rappes vagyok mint ilyen nyálgépeket hallgatni
2013. ápr. 18. 19:41
3/7 anonim válasza:
Plusz pont, ha valaki nem ilyeneket hallgat, legalábbis nálam, de ez miatt nem fogok isteníteni egy csajt sem.
5/7 anonim válasza:
Az általad felsorolt előadóknak többségben lány rajongói vannak, és akkor már úgy gondolják, hogy a lányok ezt szeretik... Ja, de nem mindegyik. És sokan vannak akik utálják ezeket, nem ritka ha egy lány nem szereti őket. Én is utálom ezeket, lány vagyok, és én is jobban szeretem a rockot és néhány rap/hiphop előadót. De nem várom el, hogy ezért istenítsenek, mert ettől még ugyanúgy lehetek egy hülye IQ-fighter idióta...
6/7 A kérdező kommentje:
nem. utálom, a twilight f@szság.
2013. ápr. 18. 20:25
7/7 anonim válasza:
Általánosítás. :) Velem meg az a "bajuk", hogy rocker vagyok. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!