Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit szóltok hozzá, hogy ez...

Ti mit szóltok hozzá, hogy ez a Márta Alex száma megy az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit késett a kérdés, de én szerintem tragédia az a zene. Mi a véleményetek róla?

2013. ápr. 15. 21:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azért csak nem így lesz. Egy kicsit pozitívabban kellene hozzáállnunk. Az Eurovíziónak még csak nagy tétje sincs.

De ezt mindenki úgy fogja fel ahogy akarja. De tragédiát ne csináljunk belőle. Mi értelme lenne? De biztos lesz, aki élvezettel veri magát a témára.

A döntőbe szerintem be fog jutni.

Ha mégsem? Bumm! Elpusztult a világ! Majd jövőre jobbat küldünk.

2013. máj. 13. 15:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem M.o.-nak nagyon jó zenéi vannak (alter zenére gondolok nem a mulatós szarokra meg az agyonmondott sos dalokra amiket gyökerek írnak és egy jóhangú előadó elénekel), nekem tökmindegy milyen hangaja va nem tucatot énekl.
2013. máj. 19. 10:30
 23/24 anonim ***** válasza:
szerintem meg az "alter" zenék a tucat szarok. mindenki majmolja kispált, pedig már az is szar volt. írjon az alternetív zenét aki nem ért semmihez
2013. máj. 19. 14:52
 24/24 anonim válasza:
Rohadt sok ember nem érti ennek, és többi ByeAlex-es számnak a lényegét. Líra... rémlik valami? Általános iskola 4-5.osztály?? Nem azt énekli, mint a mai előadók: szex, pénz, pia, buli. És sajnos ezeken kívül már senki nem ért semmit, nem lát bele a dolgokba. Gondolkozzatok, használjátok az agyatokat..tudtommal azért van. És minden 2. pop zene ilyen? Igen? Mutassatok már egy olyat, mert én Magyarországon nem ismerek még egy ilyen előadót. Kállay-Sanders Andráséhoz gondolom nem tudsz hasonlót mondani...az egyedi, ugye? De milyen érdekes, hogy mikor szavazás volt, meg az Eurovízió előtt is milyen sokan szidták Alexet, aztán hirtelen hogy elkezdték nyalni a seggét. ;)
2015. dec. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!