Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit szóltok hozzá, hogy ez...

Ti mit szóltok hozzá, hogy ez a Márta Alex száma megy az eurovíziós dalfesztiválra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit késett a kérdés, de én szerintem tragédia az a zene. Mi a véleményetek róla?

2013. ápr. 15. 21:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4. és 9. vagyok megint, hagyjuk már szegényt tényleg na!!:) Meg a száma is ki lett már rendesen vesézve, már legtöbben kifejtették a véleményüket, sz'al ,ezek a komik most tényleg nem újabb vitatkozásra mennek, légyszi ne vitatkozzunk, PEACE:)
2013. ápr. 15. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
Dehát yt-n csak látszik a like-dislike arány:):):) Abból valamit le tudsz már szűrni:):)
2013. ápr. 15. 22:03
 13/24 A kérdező kommentje:
De a vitatkozás nem feltétlen jelent civakodást is. Jó, mindegy. Ha ennyire félsz ettől, akkor hagyjuk.
2013. ápr. 15. 22:05
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Két külön dolog az, hogy milyen a dal, és az, hogy az megy a dalfesztiválra. A dal szerintem minden jólízlésű ember szerint szar. ezzel még nem is lenne baj, szíve joga bárkinek szar számot írni, és jöhetnek a "írj jobb dalt, és majd utána szólj be" kommentek, írok én 100jobb dalt ,egy ilyen semmitmondó értelmetlen unalmas szart kb 15perc alatt kifingok bárkinek. De nem is a dallal van baj, hanem azzal, hogy miért azt küldik ki.. miért egy zeneileg hozzá nem értő bagázs meg egy csomó sms döntött arról, hogy ki legyen a képviselő. nem saját magát, nem a stílusát, hanem egy országot megy képviselni, tehát lefordítva ma Magyarországon ez a top? mert akkor tényleg nagy szarban vagyunk
2013. ápr. 16. 13:32
 15/24 A kérdező kommentje:

Utolsó

Ezzel egyetértek, annyi kivétellel, hogy azok az sms-ek sz@rt sem számítanak ám. Mindenben ott van a politika, Magyarország, meg mivel jelenleg úszik a korrupcióban (vagy már el is merült), így mindent az dönt el.

2013. ápr. 16. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:
de én nem a fesztiválra mondom, hanem a beszavazóműsorban a nézők is szavaztak, ugye? én rájuk mondom :D amit te írtál, az is nyilvánvaló egyébként
2013. ápr. 16. 14:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam :D Hogy a beszavazóműsorban is az dönt el mindent, és nem a nézők. A nézők a csak pénzt küldik az értelmetlen sms-sel.
2013. ápr. 16. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
És maga a dalfesztivál nem úszik a korrupcióban? Szerintem példának erre ne Mo.-t emlegesd, inkább az egész parádét.
2013. ápr. 16. 17:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Vagy ha tipikusan ilyen példát szeretnél felhozni, akkor Oroszországot, Ukrajnát, Olaszországot mondd inkább.

A kérdésre válaszolva az is egy vélemény, hogy nem odaillő.

Nem egy tipikus "fesztzenével" állunk elő, nem biztos hogy nyerünk vele, de akkor sem nyertünk, mikor olyannal voltunk. Az idei indulót fölfoghatjuk stílusváltásnak. Most ebben az évben kipróbáljuk hogy így milyen lesz. A külföldieknek tényleg tetszik.

Nem ez Mo. legjobb zenéje, de szerintem a többi országnak se az eurovíziós daluk a "minden idők topja".

De ha már ennyire rossznak látod ezt az egészet, akkor ne is nézd meg a versenyt.

2013. ápr. 16. 17:16
 20/24 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is tragédia. Úgy érzem idén nekünk nem sikerül még csak a döntőbe se bejutnunk.
2013. máj. 12. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!